%1

Tormans-Acrog BC/CX wil nog meer inzetten op beloften om de cirkel rond te maken

Door Kurt Vermeerbergen op 4 Jun 2020 - 16:05

Onlangs werd het nieuws bekend gemaakt dat ze bij Tormans-Acrog BC/CX versterking hadden aangetrokken voor het jeugdveldrijden en voornamelijk dames jeugd. Eveneens werd er toen al gezegd dat er nog verrassingen zouden volgen en hier is er nog één.

Interfederale coördinatiecel wacht ministerieel besluit af om wedstrijden op te starten

Door Kurt Vermeerbergen op 4 Jun 2020 - 15:09

De Interfederale Coördinatiecel – een samenwerkingsverband tussen Belgian Cycling en haar vleugels, Cycling Vlaanderen en FCWB – nam nota van de beslissingen die de Nationale Veiligheidsraad op woensdag 3 juni bekend maakte.
 
Om verdere actie en initiatieven met betrekking tot de heropstart van de wieleractiviteiten te kunnen ontplooien dienen we in eerste instantie inzage te krijgen in het ministerieel besluit dat bijkomende duidelijkheid en preciseringen moet geven.

Maxim Vanluchene kiest voluit voor de weg

Door Kurt Vermeerbergen op 1 Jun 2020 - 19:56

Eerstejaars belofte Maxim Vanluchene  van het Proximus - Alphamotorhomes Cycling Team heeft besloten om vanaf januari alles op de weg te zetten. Hij zal daardoor nu het volledige wegseizoen uitrijden gevolgd door nog een 5-tal crossen tot eind december.  Als junior werd hij vorig seizoen nog 12e tijdens een rit van de vierdaagse van Kontich.

William Junior Lecerf tekent bij het Franse CC Étupes

Door Kurt Vermeerbergen op 1 Jun 2020 - 14:33

William Junior Lecerf is één van onze klimtalenten in België. Hij zal volgend jaar in zijn eerste jaar als belofte de kleuren verdedigen van de Franse ploeg CC Étupes, een ploeg die sinds vorig jaar nauw aanleunt bij Circus-Wanty Gobert. William Junior  is de eerste Belg ooit welke voor deze ploeg zal rijden.

Geert Wellens vervoegt het veldritteam van jeugdopleidingsteam Tormans - Acrog

Door Kurt Vermeerbergen op 29 May 2020 - 14:34

Zelfs in “ koers - lockdown - periode” zitten ze bij Tormans- Acrog niet stil en maken ze verder werk van de totale uitbouw van het team en meer specifiek, het cross project. Het team is dan ook trots de komst te mogen aankondigen van Geert Wellens.

Milan Paulus: "Ik hoop dat de koersen op de weg snel terug starten, ik ben geen online renner"

Door Kurt Vermeerbergen op 22 May 2020 - 20:03

Milan Paulus behaalde vorig jaar in zijn laatste jaar als junior drie zeges na een moeilijke seizoensstart. Milan tekende in het najaar van 2019 een contract bij het SEG racing academy en voelt er zich thuis. De eerstejaars belofte staat te popelen om terug te starten op de weg.

Pagina's