%1

Niels Hoskens kiest voor het Avia-Rudyco Cycling Team in 2023

Door Kurt Vermeerbergen op 1 Oct 2022 - 08:54

Niels Hoskens wordt volgend seizoen eerstejaars junior. Hij zal in het peloton dan de kleuren verdedigen van het Avia-Rudyco Cycling Team. Na verlaat na enkele mooie jaren Team Kempen. Niels won dit seizoen de wedstrijd in Hoepertingen.

" Ik heb een goed seizoen 2022 gereden vooral veel bijgeleerd. Ik heb in het seizoen wel veel pech gehad met veel valpartijen en ziekte. Ik hoop nog 2 goede wedstrijden te rijden dit seizoen en dan rust. ": vertelt Niels

Alexander Boussemaere in 2023 bij het Canguru Latexco team

Door Kurt Vermeerbergen op 30 Sep 2022 - 18:58

Alexander Boussemaere is één van de laatste transfer voor juniorenploeg van het  Canguru Latexco.

"Ik ben heel blij dat ik de kans krijg om in dit mooie team Canguru Latexco mijn wielercarrière te beginnen met de omkadering van deze ploeg.   Ik zal hier veel kansen krijgen om mij als een betere renner te ontwikkelen en te zien waar mijn kwaliteiten liggen.  Dit zal niet alleen voor mij maar ook voor de ploeg een nieuw hoofdstuk zijn. Ik zal er altijd alle zeilen bijzetten om de ploeg te helpen en mijn eigen doelen te bereiken.": Bram.

Fotoalbum CX Challenge Kasterlee elite 3 & masters

Door Kurt Vermeerbergen op 29 Sep 2022 - 10:50

De manche van de CX Challenge in Kasterlee werden traditiegetrouw geopend door de elite 3 en de masters. De bloemen waren voor Kristof Cop (elite 3), Glenn Sluyts (masters A), Danny Sleeckx (masters B), Guido Verhaegen (masters C) en Robin Delve (masters D).

Foto's :  https://www.flickr.com/photos/cyclingsite/albums/72177720302489687

Fotoalbum damesreeks CX Challenge Kasterlee

Door Kurt Vermeerbergen op 29 Sep 2022 - 09:38

Karen Verhestraeten won de wedstrijd voor dames in Kasterlee. Karen had een voorsprong van ongeveer 10 seconden op de nummer 2, Lotte Baele. Bij de nieuwelingen was de zege voor de Nederlandse Mae Cabaca. Bij de junioren waren de bloemen voor Jana Van Der Veken.

Foto's:  https://www.flickr.com/photos/cyclingsite/albums/72177720302502293

Welke nieuwe renners kiezen in 2023 voor het Avia-Rudyco Cycling Team?

Door Kurt Vermeerbergen op 29 Sep 2022 - 08:18

Het Avia-Rudyco Cycling Team versterkt ook zijn kern van nieuwelingen en junioren.

Bij de U17 verwelkomen ze Siebe De Naeyer (3e BK weg), Tille Vergalle en Thor Verleysen die overkomt uit het voetbal en zijn debuut maakt als renner. Er zal nog één nieuweling toegevoegd worden maar deze naam volgt later nog.

Bij de U19 verwelkomt de ploeg Tom Crabbe, Ludovic Langbeen en Niels Hoskens. Samen met de talentrijke groep die er reeds is, zijn ze opnieuw gewapend voor een sterk jaar met een gelimiteerde kern per categorie waarmee ze gericht kunnen werken.
  

Keano Geens solo naar nieuwe zege te Kasterlee (foto's)

Door Kurt Vermeerbergen op 28 Sep 2022 - 11:05

Onder een stralende najaarszon gingen 57 tweedejaars nieuwelingen van start op de cross in Kasterlee. Keano Geens kende een uitstekende start en bouwde stelselmatig zijn voorsprong uit. Uiteindelijk had hij een 17-tal seconden voorsprong op de nummer 2 Mats Vanden Eynde. Stan Van Looy vervolledigde het podium.

Foto's:  https://www.flickr.com/photos/cyclingsite/albums/72177720302466789

Giel Lejeune solo naar eerste zege van het seizoen te Kasterlee (foto's)

Door Kurt Vermeerbergen op 28 Sep 2022 - 10:12

Giel Lejeune won afgelopen zondag de cross in Kasterlee voor de nieuwelingen eerstejaars. Giel kwam solo over de eindmeet met een voorsprong van bijna 30 seconden. Daan Wilmsen en Thomas Verdonck, beide van Team Kempen vervolledigde het podium. In totaal gingen 48 eerstejaars van start in deze wedstrijd.

Giel Lejeune en Brent Lippens waren al vrij vroeg in wedstrijd de 2 leiders. Spijtig genoeg kwam Brent in een bocht zwaar ten val en moest op 3 ronden van het einde de wedstrijd verlaten.

Classique Gilbert: afscheid van een van de grootste renners van de laatste decennia

Door Kurt Vermeerbergen op 27 Sep 2022 - 12:28

Philippe Gilbert hangt in oktober 2022 zijn fiets aan de wilgen. Na een profcarrière van negentien jaar stopt de sympathieke Ardennees met koersen. Gilbert wordt gezien als een van de beste klassieke renners van de laatste twee decennia. De driedelige docureeks Classique Gilbert volgt hem en zijn entourage in de vijf laatste seizoenen van zijn carrière, in zijn zoektocht naar nog twee overwinningen: Milaan-San Remo en Parijs-Roubaix, twee van de vijf topklassiekers die hij nog niet kon winnen.

Bram Sprangers wint spannende finale in Kasterlee (foto's)

Door Kurt Vermeerbergen op 27 Sep 2022 - 10:39

De wedstrijd voor junioren in Kasterlee werd uiteindelijk nog een spannende strijd tussen Bram Sprangers en Tjalle Dries. Beide renners kregen af te rekenen met een lekke band waardoor het spannend bleef tot de finale. Uiteindelijk won de provinciaal kampioen van Antwerpen Bram Sprangers de wedstrijd met een voorsprong van 8 seconden op Tjalle Dries. Born De Dobbelaere eindigde als derde.

Foto's:  https://www.flickr.com/photos/cyclingsite/albums/72177720302438789

Pagina's