Interview

Sander Pauwels rijdt morgen 14 keer langs de plaats waar zijn nonkel overleden is "Ik wil er staan voor mijn familie"

Door Kurt Vermeerbergen op 29 Apr 2023 - 13:18

Voor Sander Pauwels wordt het zondag een zeer speciale dag. Buiten dat hij strijdt voor de provinciale trui in O.-L.-V.-Waver in zijn achtertuin zal het ook een dag zijn met de nodige emoties. De renners komen morgen 14 keer langs de plaats waar enkele maanden geleden zijn nonkel Wim Liekens overleden is terwijl hij aan het fietsen was.

Jonas Christiaens na een bekkenbreuk aan de start van provinciaal kampioenschap te Laarne

Door Kurt Vermeerbergen op 28 Apr 2023 - 16:47

Derdejaars belofte Jonas Christiaens kwam vorig jaar zwaar ten val en dacht er even aan om te stoppen met wielrennen. Inmiddels is hij volop terug aan het fietsen en start hij zondag op het provinciaal kampioenschap in Laarne.

Lenn De Roovere : "Ik wil een prominente rol spelen op alle grote koersen"

Door Kurt Vermeerbergen op 27 Apr 2023 - 10:17

Eerstejaars junior Lenn De Roovere werd afgelopen zaterdag tweede op het provinciaal kampioenschap van Antwerpen op de weg. Lenn was in de winterperiode ook één van de favorieten op de kampioenschappen Esports waar hij een 2e op het Vlaams kampioenschap behaalde en derde op het Belgisch.

Lucas De Jonghe : "Opa rijdt altijd met mij mee op de fiets"

Door Kurt Vermeerbergen op 21 Apr 2023 - 19:03

Lucas De Jonghe voelt zich prima in zijn vel op de fiets. De tweedejaars nieuweling van Isorex is bezig aan zijn derde seizoen als renner en kan al terugblikken op mooie uitslagen. De kers op de taart was zijn zege in Lendelede vorig weekend. Lucas kreeg de microbe door van zijn overleden grootvader die nog steeds dicht bij hem is op de fiets.

Pagina's

Abonneren op Interview