Interview

Steffen De Schuyteneer: "Ik hoop op een meer normaal wielerseizoen"

Door Kurt Vermeerbergen op 4 Jan 2021 - 11:02

Steffen De Schuyteneer kan terugblikken op een mooi seizoen 2020 ondanks het minimaal aan wedstrijden voor deze categorie. Hij kon vorig jaar liefst 5 keer het zegegebaar maken en werd Belgisch kampioen.

1. Wanneer ben je gestart met het wielrennen en hoe ermee in contact gekomen?
Dit jaar is het mijn 6e jaar dat ik koers. Mijn vader heeft altijd gekoerst en daardoor kwam ik in contact met de koers.

Casper van Uden : "Goede uitslagen rijden in zware wedstrijden"

Door Kurt Vermeerbergen op 11 Dec 2020 - 18:20

Casper van Uden was één van de renners vorige week om de kledij van het nieuwe Team DSM (Team Sunweb) te tonen aan pers en publiek. We spraken even kort met Casper die als junior o.a. actief was bij Acrog Tormans BC.  Onderaan zie je het interview van Casper tijdens de teampresentatie.

1. Je werd eerstejaars belofte in een zeer speciaal wielerjaar. Hoe kijk je terug op afgelopen seizoen?
Ik kijk terug op een jaar waarin ik veel heb geleerd en verbetering heb gemaakt, niet alleen op de fiets maar ook daarnaast.

Joran Wyseure: "Tussen de profs kan ik enkel maar sterker worden"

Door Kurt Vermeerbergen op 30 Nov 2020 - 18:49

Joran Wyseure liet zich vorige jaar als eerstejaars belofte al enkele keren opvallen. Dit seizoen is hij niet weg te slaan uit de top 25 tussen de elites. Joran won bij de start van het seizoen de oefencross in Herentals bij de U23.

Nicolas Cleppe op zoek naar een wegploeg : "Het zou jammer zijn, moest dit het einde van mijn carrière zijn"

Door Kurt Vermeerbergen op 20 Nov 2020 - 18:24

Nicolas Cleppe vertrekt op 31 december bij Telenet Baloise Lions en wil zijn kansen wagen op de weg. Nicolas is momenteel nog op zoek naar een nieuwe ploeg. Nicolas bewees in het verleden al dat hij zijn mannetje kan staan op de weg.

Pagina's

Abonneren op Interview