Interview

Thibo Germonprez : "Niet verwacht om zo vroeg op het seizoen te winnen"

Door Kurt Vermeerbergen op 20 Mar 2019 - 20:16

Thibo Germonprez behaalde in zijn laatste jaar als aspirant 10 overwinningen. Enkele weken geleden in zijn eerste wedstrijd te Dottenijs als nieuweling was het onmiddellijk raak.We maken even kort kennis met deze renner van Gaverzicht - Be Okay.

1. Hoe kijk je terug op je seizoen als laatstejaars aspirant ?
Fantastisch, met 10 overwinnen ben ik wel blij want ik had dat niet verwacht. Zeker niet de eerste wedstrijd  in Wevelgem toen ik terug kwam van stage en 4 minuten voor de 2e aankwam.

Toon Stippelmans : "Mijn doelen liggen in het voorjaar"

Door Kurt Vermeerbergen op 14 Mar 2019 - 18:59

Toon Stippelmans heeft zijn eerste zege als tweedejaars junior op zak. Twee weken geleden won hij in Vlamertinge de sprint van zijn medevluchter.

Hoe kijk je terug op je seizoen als eerstejaars junior?
Het was een teleurstellend seizoen, niks aan te doen. Ik heb er eigenlijk niet zoveel over te zeggen. Ik hoop vorig jaar helemaal recht te zetten als tweedejaars junior.

Febe Kesteleyn : "Eindelijk zonder pijn terug op de fiets"

Door Kurt Vermeerbergen op 12 Mar 2019 - 18:39

Febe Kesteleyn is door een diep dal gegaan het afgelopen jaar maar sinds 2 weken is het tij gekeerd. Na consultatie bij een andere dokter mag ze opnieuw de fiets op.

Febe Kesteleyn: "Na een lange moeilijke periode met veel onderzoeken en behandelingen maar zonder enige echte oplossing werd eindelijk, 10 maanden na mijn zware val in april vorig jaar, een conclusie vastgesteld.  Ik onderging tal van onderzoeken in het ziekenhuis en de diagnose bij de neurologe was, zware hersenschade. Veel rust, medicatie en osteopathie werd mij voorgeschreven.

Bob Poelmans : "Ik hoop dat ik deze benen doorheen het seizoen kan behouden"

Door Kurt Vermeerbergen op 7 Mar 2019 - 11:30

Tweedejaars nieuweling Bob Poelmans heeft de start van zijn seizoen niet gemist. Tijdens de oefenkoers in Leopoldsburg kon hij al een 3e plaats in de wacht slepen maar in Spanje afgelopen weekend woekerde hij pas echt met zijn krachten. Dat leverde hem een ritzege op en hij kwam huiswaarts met 3 truien.

1. Hoe kijk je terug op je seizoen als eerstejaars nieuweling?
Zeer tevreden. Met 2x Limburgs kampioen ( tt en weg) en een 5e plaats op het BK tt heb ik zeker niet te klagen! Ik heb  een zeer constant seizoen kunnen rijden.

Pagina's

Abonneren op Interview