Nieuws

Laura Verdonschot vanaf januari 2022 naar Vondelmolen - De Ceuster

Door Kurt Vermeerbergen op 22 Oct 2021 - 12:18

Het team van Vondelmolen - De Ceuster zet haar gestage groei verder in haar tweede bestaansjaar. Met Laura Verdonschot wordt een bekende naam aan de hechte groep toegevoegd en dus krijgt Ellen Van Loy er een pupil bij. Hiermee wordt niet enkel het team vergroot maar zetten ze ook hun visie kracht bij. Verdonschot zal dan samen met Suzanne Verhoeven, die aan een sterke reeks bezig is, de kop trekken van het Belgische damesteam.

Urbano Cycling Team wordt Urbano-Vulsteke Cycling Team: Welke renners in 2022?

Door Kurt Vermeerbergen op 21 Oct 2021 - 07:07

Het huidige Urbano Cycling team is klaar voor de toekomst. Voor volgend seizoen zal ook NV Vulsteke de ploeg sponsoren en wordt mede-naamsponsor. Urbano-Vulsteke Cycling Team zal vanaf 2022  de nieuwe naam worden.

Juniorenploeg van het Van Moer Logistics Cycling Team is klaar voor 2022

Door Kurt Vermeerbergen op 20 Oct 2021 - 20:26

Het Van Moer Logistics Cycling Team heeft zijn huiswerk voor het seizoen 2022 klaar. Kenny Desaever vertelt over zijn ploeg voor 2022.

"Met het aantrekken van Inias Leten , is het juniorenteam 2022 Van Moer Logistics Cycling Team volledig.  Inias is een voorbeeld van de gerichte transfers die er gebeurd zijn binnen het team. De volgend jaar tweedejaarsjunior is een getalenteerde pistier die samen met Jasper Bertels potten zal breken tijdens de winter en uiteraard ook in het wegseizoen.": aldus Kenny.

Minerva Cycling Team is compleet: Welke renners rijden in 2022 voor deze nieuwe ploeg?

Door Kurt Vermeerbergen op 20 Oct 2021 - 06:50

Amper een maand nadat de komst van het nieuwe Minerva Cycling Team werd aangekondigd is het UCI Continental team voor het seizoen 2022 compleet. Na een periode van doorlichting uit de meer dan honderd solliciterende renners gebeurde de werving en selectie van de zestien renners in samenspraak met vooral ploegleider Preben Van Hecke, manager Gilbert Orbie en adviseur Johan Museeuw. Momenteel zijn er dan ook tien beloften en zes elites zeker van een plaatsje in het Minerva Cycling Team.

Victor Campenaerts tekent driejarig engagement bij Lotto Soudal:" Ik kan bijleren van Philippe Gilbert"

Door Kurt Vermeerbergen op 19 Oct 2021 - 12:57

Victor Campenaerts zal de komende jaren de kleuren van Lotto Soudal verdedigen, want de 29-jarige Belg tekende een overeenkomst van drie seizoenen bij het Belgische WorldTeam. Campenaerts reed eerder al twee jaar voor het team, waarin hij naast Belgisch en Europees kampioen tijdrijden ook de werelduurrecordhouder werd. Campenaerts is nu klaar voor een nieuw hoofdstuk bij het team.

Pagina's

Abonneren op Nieuws