Nieuws

Miguel Ladang kiest in 2024 voor het LRG Cycling Team

Door Kurt Vermeerbergen op 30 Sep 2023 - 12:09

Miguel Ladang start in 2024 bij het LRG Cycling Team. Het is voor Miguel dan zijn laatste jaar als belofte.

"In 2024 zal ik uitkomen voor het LRG Cycling Team. Ondanks het nog een nieuwere ploeg is, hebben ze een duidelijke visie om met een jonge kern een mooi programma af te werken. Dit sluit aan met mijn doel voor 2024, namelijk me nog eens in de kijker rijden als laatstejaars U23."

Julie Brouwers vervolledigt de veldritploeg van Intermarché-Circus-Wanty: "Het is een fantastische eer om aan te sluiten"

Door Kurt Vermeerbergen op 29 Sep 2023 - 16:54

Belgisch kampioene veldrijden bij de beloften Julie Brouwers wordt de vijfde profrenner bij de cyclocross structuur van Intermarché-Circus-Wanty en vervolledigt zo het zestal onder de sportieve directie van Bart en Geert Wellens naar aanleiding van de opening van het Belgische veldritseizoen 2023-2024.

Voor de vijfde winter van het veldritteam van Jean-François Bourlart sluit ze aan bij de jonge groep bestaande uit Thijs Aerts, Kevin Kuhn, Gerben Kuypers (elite), Arne Baers en Lauren Molengraaf (U23).

Smart Energy Systems MuurClassic Geraardsbergen promoveert naar UCI 1.1

Door Sophie Richez op 27 Sep 2023 - 15:39

MuurClassic Team, de organisatieploeg achter de Smart Energy Systems MuurClassic Geraardsbergen kreeg goed nieuws van de UCI. De opvolger van de Stadsprijs wordt volgend jaar al opgewaardeerd naar een 1.1-wedstrijd.

De Smart Energy Systems MuurClassic Geraardsbergen, die dit jaar op woensdag 30 augustus voor het eerst werd verreden, kreeg meteen een positief rapport. De internationale wielerfederatie zag een attractief koersverloop en een vlekkeloze organisatie, en laat de MuurClassic doorstromen naar categorie 1.1. Concreet kunnen nu ook World Tour ploegen aan de start komen.

Arthur Van Poucke kiest voor Isorex CT

Door Kurt Vermeerbergen op 23 Sep 2023 - 17:16

Arthur Van Poucke start in 2024 bij het Isorex CT in zijn eerste jaar als nieuweling. Arthur won dit seizoen de wedstrijd in Zillebeke.

Arthur: "Ik ben zeer blij met mijn kans bij Isorex CT. Ik hoop dat ik volgend jaar goeie resultaten kan rijden als eerstejaars nieuweling en vooral goed kan presteren in de klimkoersen."

Willem Janssens vanaf 1 januari bij het Van den Plas - HePa Cycling Team

Door Kurt Vermeerbergen op 22 Sep 2023 - 20:00

Eerstejaars belofte Willem Janssens zal op 1 januari de overstap maken naar het Van den Plas - HePa Cycling Team. Willem liet de afgelopen crossen al zien dat hij zeker zijn mannetje kan staan in deze nieuwe categorie met o.a. een 9e plaats in Kessel (algemeen).

Pagina's

Abonneren op Nieuws