Nieuws

VP Consulting blijft VP Consulting Prorace CT trouw in 2021

Door Kurt Vermeerbergen op 13 Jul 2020 - 11:00

Ondank de economische crisis en de onzekerheid waarin we nog geruime tijd zullen leven heeft VP Consulting besloten om in 2021 de ploeg VP Consulting Prorace CT te blijven ondersteunen. We wensen iedereen een goede gezondheid toe en alle renners een succesvol slot van dit seizoen. Mochten jullie VP Consulting nog niet kennen bezoek dan zeker eens de website : www.vpconsulting.be

Mondmaskers verplicht in start- en aankomstzone en inschrijving

Door Kurt Vermeerbergen op 11 Jul 2020 - 10:04

Vanaf vandaag verplicht Cycling Vlaanderen mondmaskers ter hoogte van inschrijving, start en aankomst! Dit voor renners (uiteraard niet op de fiets), begeleiders, ouders en andere personen in de buurt.

De gezondheid van de renners boven alles! Samen tegen het coronavirus! 

Jelle Camps kampt met zware blessure : "Ik dacht even dat mijn cross carrière erop zat"

Door Kurt Vermeerbergen op 8 Jul 2020 - 20:10

Het 2e deel van het seizoen is gestart voor alle renners maar waar is Jelle Camps? Jelle herstelt momenteel van een zware blessure en is zeker nog enkele maanden out. Jelle vertelt aan cyclingsite wat hij de laatste maanden al heeft moeten doorstaan:

Kevin Kuhn en Théo Thomas nieuwe aanwinsten van Tormans Cyclo Cross Team

Door Kurt Vermeerbergen op 7 Jul 2020 - 15:43

Het Tormans Cyclo Cross Team groeit stilaan naar zijn definitieve samenstelling voor aankomende veldritwinter 2020-2021. De groep met Quinten Hermans, Thomas Mein, Corné Van Kessel en Emiel Verstrynge onder leiding van Bart Wellens wordt verder uitgebouwd met de Zwitser Kevin Kuhn en de Fransman Théo Thomas.

Mika Vijfvinkel per 1 juli rijdend voor Ridley Hermans Development team

Door Kurt Vermeerbergen op 7 Jul 2020 - 15:32

Mika Vijfvinkel zal per 1 juli voor Ridley Hermans Development team op de weg uitkomen. Een ploeg onder Nederlandse vlag met een Belgische ploegleider.  Mika is een eerste jaars nieuweling die onder de vleugels van Gert Vangorp (geen onbekende in de wielerwereld) verder kan ontwikkelen in het team.

Pagina's

Abonneren op Nieuws