Nieuws

BMX 2000 DESSEL wint Vlaams kampioenschap voor clubs

Door Kurt Vermeerbergen op 20 Sep 2017 - 08:54

Afgelopen weekend werd er sinds lange tijd weer een Vlaams kampioenschap voor clubs georganiseerd in Ranst met een mooie formule waarin de eindstand pas echt op het einde gekend is, niet dat je halfweg al weet wie er gaat winnen maar door het puntenverschil in de finales kan alles nog overhoop gehaald worden wat het bijzonder spannend maakt.

Joren Segers vanaf 2018 in de kleuren van HUBO - AERTS ACTION BIKE cycling team

Door Kurt Vermeerbergen op 19 Sep 2017 - 21:22

Joren Segers maakt volgend seizoen de overstap naar HUBO - AERTS ACTION BIKE cycling team

"Onze ploeg stopt in 2018 met interclubs te rijden . Omdat ik af en toe nog graag interclubs wil rijden was een transfer dus noodzakelijk. Hubo biedt een goede omkadering en een mooi programma, alsook ken ik veel renners die bij deze ploeg rijden daarom was de keuze snel gemaakt."

Zelf je transfer melden kan via [email protected]

Jelle Cant versterkt Tarteletto - Isorex in 2018

Door Kurt Vermeerbergen op 19 Sep 2017 - 20:55

Jelle Cant zal op 1 januari 2018 ploegmaat worden van Rob Ruijgh en David Boucher. Jelle wil zich verder ontwikkelen op de weg en haalde dit jaar al talrijke ereplaatse

"De voornaamste reden van de transfer is omdat ze bij Tarteletto - Isorex  een zeer mooi wegprogramma rijden. Ik heb 2 zeer mooie jaren gehad bij Era- Circus. Het 1ste jaar was wel wat minder van prestaties wegens medische problemen. Ik wil hen bedanken voor al de kansen die ik kreeg bij hun.

Zelf je transfer melden kan via [email protected]

Siebe Goossens als junior naar Zannata Galloo Cycling Team Menen

Door Kurt Vermeerbergen op 19 Sep 2017 - 20:44

Siebe Goossens start vanaf 2018 bij Zannata Galloo Cycling Team Menen als junior.

"Ik kom als eerste jaar junior uit voor Zannata Galloo Cycling Team Menen. Ik heb voor hun gekozen omdat zo me een heel mooi programma voorschotelen, zoals meerdaagse buitenlandse wedstrijden en omdat ze mij een heel goed gevoel geven. Ik bedank De Kastelse Durvers voor de 2 leerrijke jaren als nieuweling."

Zelf je transfer melden kan via [email protected]

Björn Vandebeek tekent bij VP Consulting - Zannata Cycling Team

Door Kurt Vermeerbergen op 19 Sep 2017 - 20:28

Bjorn Vandebeek welke dit seizoen als laatstejaars junior goed was voor volgende zeges zal volgend jaar uitkomen voor VP Consulting - Zannata Cycling Team als belofte.

"Vanaf het eerste moment was er al een goed contact en een goede band tussen de club en mij. Deze ploeg rijdt ook een mooi programma met onder andere de Beker van België. Er wordt geen druk op mij gelegd in deze ploeg zodat ik langzaam kan groeien in de belofte categorie. Aangezien ik ga verder studeren is dit de ideale ploeg voor mij."

Pagina's

Abonneren op Nieuws