Nieuws

Lotto Belgium Tour slaat de handen in elkaar met Think Pink

Door Sophie Richez op 25 Sep 2020 - 15:02

Dit jaar slaan de Lotto Belgium Tour en Think Pink, de nationale bewustmakingscampagne in de strijd tegen borstkanker, de handen in elkaar! Het peloton zal voor het eerst strijden om de trui van Queen of the Stones, voor de renster die het meeste punten sprokkelt op de kasseien. Op die roze trui zullen de namen staan van schenkers of lotgenoten in de strijd tegen borstkanker!

Wat verwacht Jurgen Mettepenningen van zijn troepen deze winter?

Door Kurt Vermeerbergen op 25 Sep 2020 - 12:23

Na een voorbereiding die er door de coronacrisis helemaal anders uitzag dan al onze vorige, maar waar toch niets aan het toeval overgelaten werd, zijn ze bij Pauwels Sauzen - Bingoal er klaar voor: de start van het veldritseizoen. En daar hoort ook de traditionele vooruitblik met manager Jurgen Mettepenningen bij.

Eli Iserbyt voor debuut in Lokeren: “Goeie test, maar piek komt later”

Door Kurt Vermeerbergen op 25 Sep 2020 - 12:15

De Rapencross in Lokeren schiet zaterdag het Belgische veldritseizoen voor profrenners in gang. Pauwels Sauzen - Bingoal brengt al zijn uithangborden aan de start, inclusief Eli Iserbyt. Die heeft zin om weer in het veld te duiken, maar kijkt vooral al uit naar de drukke klassementenperiode vanaf november.

Liam Slock tekent bij het Lotto Soudal Development team voor 2021

Door Kurt Vermeerbergen op 25 Sep 2020 - 11:39

Liam Slock zal volgend seizoen in zijn derde jaar als belofte de kleuren verdedigen van het  Lotto Soudal Development team. Hij tekende er een contract voor 1 jaar.

"Ik ben zeer tevreden met de kans die ik krijg in het team, hopelijk kan ik er iets moois van maken. Ik kijk er heel erg naar uit. Ik wil ook GM recycling team bedanken voor de voorbije 2 jaar & de kansen die ik heb gekregen."

Zelf je transfer melden: redactie@cyclingsite.be

Spraakmakende documentaire Lance vanaf zondag 27 september om 21.30 op VIER: Waarom Lance Armstrong zich jarenlang dopeerde

Door Kurt Vermeerbergen op 25 Sep 2020 - 06:46

"Ik zal je mijn waarheid vertellen. Ik zal niet liegen.” Dat beweert Lance Armstrong in de spraakmakende documentaire Lance, die vanaf zondag 27 september vier weken lang te zien is op VIER. Lance vertelt het intrigerende verhaal over de opkomst van de Amerikaanse wielerlegende Lance Armstrong, zijn strijd met teelbalkanker, zijn zeer succesvolle carrière, zijn zeven opeenvolgende Tour de France-zeges én zijn ondergang nadat hij in 2013 opbiechtte dat hij betrokken was bij één van de grootste dopingschandalen allertijden. Het deed de wielersport op zijn grondvesten daveren.

Pagina's

Abonneren op Nieuws