Nieuws

Diederik Pemen sluit beloftenperiode volgend jaar af bij VP Consulting - Zannata Cycling Team

Door Kurt Vermeerbergen op 16 Sep 2019 - 22:53

Diederik Pemen zal zijn laatste jaar als belofte volgend seizoen volbrengen bij het VP Consulting - Zannata Cycling Team.

"In 2020 ga ik rijden voor VP Consulting - Zannata Cycling Team. Ik had een paar aanbiedingen gekregen en het is deze ploeg geworden. Ik wil toch ook de omkadering bedanken van Prorace Urbano voor de afgelopen 2 jaar. Ook O.A cycling team voor mij dit seizoen nog te kunnen laten afmaken."

Zelf je transfer melden kan via redactie@cyclingsite.be

Selectie wereldkampioenschappen op de weg 2019 in Yorkshire : Update 16/09

Door Kurt Vermeerbergen op 16 Sep 2019 - 12:16

De laatste namen voor de Wereldkampioenschappen op de weg in Yorkshire, die plaatsvinden van zondag 22 tot zondag 29 september, zijn bekend. Dames Elite Ann-Sophie Duyck en Kaat Hannes hebben intussen om medische redenen afgemeld voor respectievelijk de tijdrit en de wegrit.

SELECTIES TIJDRIJDEN:

DAMES JUNIOREN:
Julie DE WILDE
Geen reserve.

HEREN JUNIOREN:
Branko HUYS – Lars VAN RYCKEGHEM
Reserves (in alfabetische volgorde): Milan PAULUS – Lucas ROGIERS

Herdenkingsprijs Jean – Pierre Monseré in Retie, dé september-klassieker

Door Kurt Vermeerbergen op 16 Sep 2019 - 07:44

Woensdag as, 18 september, wordt in Retie de jaarlijkse Herdenkingsprijs Jean – Pierre Monseré betwist. Dit jaar is dat al de 49e uitgave van deze wedstrijd. Een individuele wedstrijd met een grote ronde van stad – tot – stad van 70 km en een lokale finale van 10 ronden van 7 km. Goed voor 140 km wielerplezier in de Kempen. De laatste jaren was het eerder een herfstklassier met regen, wind. Maar het weer heeft geen enkele organisator in de hand. De wedstrijd kan altijd op een groot aantal deelnemers rekenen uit binnen – en buitenland.

Steffen Duym tekent bij Hubo - Titan cargo CT

Door Kurt Vermeerbergen op 14 Sep 2019 - 21:38

Volgend seizoen maakt Steffen Duym de overstap naar de beloften bij het Hubo - Titan cargo CT.

"In 2020 zal ik voor Hubo - Titan cargo CT rijden. Ik heb gekozen voor deze ploeg omdat de omkadering qua visie en programma me erg aansprak en me zo op deze manier verder kan ontwikkelen. Graag wil ik nog mijn huidige ploeg Avia-Rudyco Janatrans bedanken voor de 2 mooie jaren."

Je transfer melden kan via redactie@cyclingsite.be

Quinten Hermans en Corné Van Kessel duiken het veld in met Tormans CX Team by Wanty-Gobert vanaf 1 januari

Door Kurt Vermeerbergen op 13 Sep 2019 - 20:37

Een nieuw project zal deze winter in het veld verschijnen. Vanaf 1 januari 2020, zal Tormans CX Team by Wanty-Gobert zich in de cyclocross wedstrijden opstellen met Quinten Hermans en Corné Van Kessel. Na de deelnames van Xandro Meurisse en Fabien Doubey aan verschillende beproevingen vorige winter, gaat de cyclocross sectie van Wanty-Gobert een versnelling hoger.

Pagina's

Abonneren op Nieuws