Nieuws

Pauwels Sauzen - Bingoal maakt ploegleiding bekend voor het nieuwe seizoen

Door Kurt Vermeerbergen op 17 Jul 2019 - 19:33

Bij de voorstelling van Pauwels Sauzen - Bingoal had manager Jurgen Mettepenningen de tijd gevraagd om zijn ploegleiding voor komende winter in elkaar te puzzelen, en van die tijd heeft hij grondig gebruik gemaakt. De weloverwogen beslissing is nu gevallen: ploegleider Gianni Meersman en sportief coördinator Mario De Clercq zullen de renners dit veldritseizoen sportief gaan leiden. Angelo De Clercq blijft ploegleider van het opleidingsteam Callant - Doltcini.

Remco Evenepoel start in Putte op het Na-Tourcriterium op zondag 4 augustus

Door Kurt Vermeerbergen op 15 Jul 2019 - 14:48

Het vierde Na-Tourcriterium in het centrum van Putte op zondag 4 augustus focust vooral op renners uit de Tour. Maar toch kunnen ze nu al een topper van formaat aankondigen.

Remco Evenepoel, 19 jaar, zal aan de start verschijnen van het Na-Tourcriterium in Putte! Hij is sinds dit jaar prof bij Deceuninck -Quick-Step en won reeds de Ronde van België. Niet voor niks dat hij beschouwd wordt als één van de grootste wielertalenten dat ons land ooit heeft gehad. Zijn supporters en fanclubs breiden razendsnel uit..

Royal Cureghem Sportief zoekt renners voor seizoen 2020

Door Jo Groenevinger op 13 Jul 2019 - 17:52

Ken je jongens of meisjes die aan wielrennen willen doen of ben je renner en op zoek naar een nieuwe ploeg. Dan ben je welkom bij Royal Cureghem Sportief.

Onze nieuwelingen en juniores rijden de Beker van België. De juniores zijn actief in enkele Franse rondes. Geïnteresseerden hebben de mogelijkheid om in september een training mee te doen.

Interesse? Dan kan je mailen naar hansvogeleer@outlook.be

persbericht Royal Cureghem sportief

Pagina's

Abonneren op Nieuws