Nieuws

Jorne Gielen stapt over naar de beloftenploeg van Acrog Balen BC

Door Kurt Vermeerbergen op 17 Oct 2017 - 11:39

Jorne Gielen zal zijn eerste stappen bij de beloften zetten bij Acrog Balen BC, de beloftenploeg van zijn huidig team. 

Volgend jaar zal ik nog een extra jaar  in de kleuren van Acrog Balen bc rijden. Het is een ploeg waar ik goed begeleid zal worden en waar ik mijn studies kan combineren met de koers. Er zijn ook veel ervaren renners waar ik veel van zal kunnen bijleren. Tevens wil ik de begeleiding (ploegleiders, verzorgers etc) van de junioren bedanken voor de goede zorgen en kansen van de twee voorbije seizoenen.

Rob van Broekhoven tekent bij Team Lotto NL Jumbo - De Jonge Renner

Door Kurt Vermeerbergen op 17 Oct 2017 - 11:12

De Nederlander Rob van Broekhoven zal volgend seizoen de overstap maken naar het Team Lotto NL Jumbo - De Jonge Renner. Rob zal er zijn eerste jaar aanvatten als elite.

"Ik ga naar de beste club van Nederland. Zij rijden een programma wat continentale ploegen ook rijden, misschien zelfs een beter programma dan sommige continentale ploegen. Daarnaast is alles bij De Jonge Renner op en top geregeld en ben ik blij dat ze mij er bij wilden hebben!"

Zelf je transfer melden kan via [email protected] 

Stijn Goolaerts combineert de wielersport en studies bij Hubo - Aerts Action Bike Cycling Team

Door Kurt Vermeerbergen op 17 Oct 2017 - 10:50

Na een zeer moeilijk jaar op zowel fysiek als mentaal vlak, was voor Stijn Goolaerts het wielerplezier in 2017 ver te zoeken. De vaak onderbroken trainingsopbouw resulteerde dan ook in een magere oogst. Een contractverlenging bij  Home Solution-Anmapa-Soenens Cycling Team zat er dan ook niet in.

Dries De Schrijver als belofte naar VL Technics-Experza-Abutriek

Door Kurt Vermeerbergen op 17 Oct 2017 - 10:29

Dries De Schrijver heeft zijn contract voor 2018 op zak. Dries zal als eerstejaars belofte de kleuren verdedigen van VL Technics-Experza-Abutriek. Dries was als tweedejaars junior goed voor verschillende podium plaatsen.

"Ik ben heel blij met de kans die ik heb gekregen voor bij VL Technics-Experza-Abutriek te mogen rijden. De ploeg heeft een heel mooi programma die me aantrok. Hierbij wil ik ook heel Isorex cycling team bedanken voor de voorbije 3 jaar."

Zelf je transfer melden kan via [email protected] 

16 renners tekenen bij het nieuwe Tops Antiek - Glascentra HCT

Door Kurt Vermeerbergen op 16 Oct 2017 - 12:17

Enige tijd geleden kondigden wij de nieuwe wielerploeg Tops Antiek - Glascentra HCT al aan op onze site. Een ploeg die zal plaats bieden aan Elzc & Beloften en die zowel in binnen- & buitenland wedstrijden zullen betwisten. De ploeg beschikt momenteel over 16 renners die hun handtekening hebben geplaatst en eventueel kunnen er nog 1 of 2 renners bijkomen.

De renners voor 2018

Dorian De Maeght kiest voor de weg bij het C4C CT: "Nog enkele crossen als voorbereiding op de weg"

Door Kurt Vermeerbergen op 16 Oct 2017 - 10:41

Dorian De Maeght twijfelde al enige tijd tussen de weg en de cross maar heeft nu uiteindelijk de knoop doorgehakt. Vanaf 2018 legt Dorian zich volledig toe op de weg bij het C4C CT, een ploeg dat de optimale balans zoekt tussen de studies en het wielrennen. Het crossen zal vanaf nu als voorbereiding dienen voor het wegseizoen.

Pagina's

Abonneren op Nieuws