Wedstrijden

Siebe Deweirdt snelste van 6 op provinciaal kampioenschap van Oost-Vlaanderen (foto's & audio)

Door Joeri De Coninck op 20 May 2019 - 11:23

Het provinciaal kampioenschap van Oost-Vlaanderen voor junioren werd verreden in Brakel-Parike.  Na 50 km rijden 4 renners weg en na een paar km komen er nog 2 aansluiten bij de kopgroep.  Deze 6 blijven weg tot op het einde. Na een stevige aanval van William Junior Lecerf op de laatste klim scheurt de kopgroep uit elkaar ,maar alles komt terug samen. In een sprint bergaf wint Siebe Deweirdt. Zilver en brons is voor Ben Squire en Jelle Declerck.

Beluister ook de interviews onderaan!

Milan Paulus laat Amerikanen niet heersen over het podium te Kerkom Bij St-Truiden

Door Kurt Vermeerbergen op 19 May 2019 - 20:36

De junioren die geen PK hadden vandaag konden present geven te Kerkom Bij St-Truiden in Limburg. De podiumplaatsen 1 en 2 gingen naar de Amerikanen Jared Scott en Luke Lamperti. Milan Paulus kon stand houden tussen het Amerikaans geweld en werd nog knap 3 want plaats 4 was ook voor Amerika. 

Pieter Van Waas viert zijn allereerste zege in Mielen boven Aalst

Door Kurt Vermeerbergen op 19 May 2019 - 20:02

In Mielen Boven Aalst kwam maar 23 nieuwelingen aan de start voor 13 ronden. Tweedejaars nieuweling Pieter Van Waas kon nog in de finale een klein kloofje slaan en kon voor de eerste keer sinds hij vorig startte met koersen het zegegebaar maken. Thomas Davids en Cinti Tiziano werden 2 en 3.

Pagina's

Abonneren op Wedstrijden