Wedstrijden

Rune Boden wint sprint van 3 te Rijkevorsel (foto's)

Door Kurt Vermeerbergen op 27 Feb 2024 - 18:00

Met 115 junioren aan de start in Rijkevorsel kenden we een mooie wedstrijd. Al vrij snel kregen we 4 koplopers in wedstrijd: Bram Vugts, Rune Boden, Thijn Gysbrechts en Juul Hendrikx. Op enkele ronden van het einde moest Juul de rol vooraan lossen en reden  de drie koplopers met elkaar naar de finish. In het peloton was er een tegenreactie met o.a. de twee ploegmaten Wout Bosmans en Gustav Roller. Zij werden 4 en 5. Voor plaats 5 en 6 was er een sprint tussen Max Rijvers en Lucas Van Gils. Voor de zege was er een spannende sprint tussen de drie koplopers in het voordeel van Rune Boden.

Joshua Giddings wint Brussel - Opwijk (foto's)

Door Jo Groenevinger op 27 Feb 2024 - 13:28

Bij de start van Brussel - Opwijk werd een minuut stilte gehouden voor Tijl De Decker, die vorig jaar derde werd. Na 30 kilometer ging het Lotto Dstny-team vol gas op de Putberg. De race openden zich en 13 renners kregen een voorsprong, waarbij 5 renners van Lotto Dstny aanwezig waren.

Jinze Joris solo naar eerste zege van het seizoen te Rijkevorsel (foto's)

Door Kurt Vermeerbergen op 26 Feb 2024 - 18:08

Het openingsweekend van de koers in de provincie Antwerpen vond traditioneel plaats voor de jeugd in Rijkevorsel. Met 115 nieuwelingen verschenen ze aan de start voor 10 ronden van 5km. Na enkele ronden gingen twee renners in de aanval Cedric Van Gijsel en Wiebe Kimpe.  Zij kregen even later het gezelschap van Antwerps kampioen Jinze Joris en thuisrijder Simon Van Der Voort. De 4 werkten perfect samen en reden enkele ronden samen aan een hoog tempo. Uiteindelijk plaatste Jinze zijn aanval en ging er alleen vandoor. Simon en Cedric werden opgeslokt door het peloton.

Fotoalbum Brussel - Opwijk (dames) : winst voor Julie Stockman

Door Jo Groenevinger op 26 Feb 2024 - 15:34

De foto's van de ploegvoorstelling van de dames in Brussel - Opwijk en het eindpodium kan je terugvinden in ons fotoalbum : https://www.flickr.com/photos/cyclingsite/albums/72177720315092924

Uitslag:

1 STOCKMAN JULIE - DD-GROUP - MULTUM ACCOUNTANTS - FOCA KEUKENS
2 SCAVONE DINA - CARBONBIKE GIORDANA BY GEN Z
3 VAN DEN EIJNDEN JONY - WIELERVERENIGING SCHIJNDEL

Jasper Verbrugge wint openingswedstrijd van het seizoen in Staden

Door Kurt Vermeerbergen op 25 Feb 2024 - 08:07

Met 81 junioren werd er gestart in Staden voor een wedstrijd die werd verreden over 77km. De wedstrijd eindigde in de gietende regen met een kopgroep van 7 renners. In de sprint was eerstejaars junior Jasper Verbrugge de snelste. Op het podium kreeg hij het gezelschap van Matiz Van Boterdael en Miel Dekien.

Pagina's

Abonneren op Wedstrijden