Young Cycling Talent heeft nog plaats voor nieuwelingen en junioren seizoen 2021

Door Kurt Vermeerbergen op 22 Sep 2020 - 08:55
Printvriendelijke versie

Young Cycling Talent uit Tremelo is een jong en dynamisch team dat een brede opleiding geeft aan jonge renners en een doorstroming biedt aan beloften. Eigen aan het werken met jeugd is dat er een constante instroom van jong talent nodig is om de renners die doorschuiven te vervangen en zo de clubambities te waarborgen. Om die reden biedt het team zeker nog plaats aan nieuwelingen en junioren.
Met de junioren wordt desgewenst een individueel interclubprogramma samengesteld zodat de renner in kwestie zich optimaal kan voorbereiden en ook een startgarantie heeft op voorhand terwijl hij een planning kan maken in combinatie met bv schoolverplichtingen. De club past in de mate van het mogelijke zijn programma aan, al naargelang het aantal en de kwaliteiten van de renners. De club biedt een individuele coaching aan waarbij ze samenwerkt met onafhankelijke trainers die bewezen hebben om met jongeren te kunnen werken.

Om kennis te maken met het aanbod, de verschillende mogelijkheden en verwachtingen organiseert het team een infomoment op zaterdag 3 oktober in de vergaderzalen van herberg ’t Huis in Rotselaar, provinciebaan 18.  Je kan er tussen 15.00 u en 18.00 u vrijblijvend binnen –en buitenlopen met de nodige vragen. Een aantal mensen van het team staat er voor u klaar. Een uurtje later heeft het team trouwens een infovergadering specifiek gericht naar diegenen die de overstap maken van aspirant naar nieuweling.  Ook hier geldt “ Kom zeker eens bij ons langs. Alleen op die manier kan je de juiste beslissing nemen “

Voor meer info kan je ook terecht op demerendijle@gmaail.com