Wedstrijden

Gabriel Vanden Berghe en Sune De Valck provinciaal kampioen Vlaams-Brabant (foto's)

Door Jo Groenevinger op 6 May 2024 - 11:59

Het provinciaal kampioenschap van Vlaams-Brabant werd gisteren verreden in Oetingen. De truien waren voor Gabriel Vanden Berghe (eerstejaars) en Sune De Valck (tweedejaars).

"We reden het provinciaal kampioenschap van Vlaams-Brabant in Oetingen op een mooi parcours met heel wat hoogtemeters. Ik had vooraf een doel van deze wedstrijd gemaakt. Zeker na een reeks podiumplaatsen de afgelopen weken in de Beker Van België wedstrijden van Moeskroen en Gent-Wevelgem en afgelopen woensdag nog de bronzen medaille op het BK tijdrijden. Ik trok dus met een goeie vorm naar het PK. "

Tobias Flajs provinciaal kampioen bij eerstejaars

Door Kurt Vermeerbergen op 4 May 2024 - 18:39

Het provinciaal kampioenschap voor nieuwelingen in West-Vlaanderen werd vandaag verreden in Adinkerke. Bij de eerstejaars was de zege voor Tobias Flajs. Het is zijn derde provinciale trui op de weg.

"Het was een vlak parcours waar het moeilijk werd om te ontsnappen omdat het peloton de hele tijd mee was. Ik heb ook een keer geprobeerd te ontsnappen maar het peloton was mee. Uiteindelijk konden 2 renners wel ontsnappen maar zij werden 3 ronden voor het einde terug gepakt. Het werd uiteindelijk een sprint waar het gelukt is om te winnen.":  Tobias.

Pagina's

Abonneren op Wedstrijden