Wedstrijden

Arno Claeys snelste van 5 in Geluwe: "Deze zege is voor Bjorg"

Door Kurt Vermeerbergen op 18 Jun 2021 - 20:45

88 renners verschenen aan de start voor de eerste wedstrijd van de dag in Geluwe. In een sprint met 5 was Arno Claeys de snelste.  Het is voor de derdejaarsbelofte zijn tweede overwinning sinds hij als junior startte met het wielrennen.

Milan Fretin wint de massasprint in Oudenburg

Door Kurt Vermeerbergen op 17 Jun 2021 - 20:51

Met 85 elite/u23 werd er gestart deze namiddag in Oudenburg voor een wedstrijd over 18 rondes van 6,4 km. Vroeg in de wedstrijd reden er 7 renners weg maar zij werden tegen het einde van de wedstrijd ingerekend. In de massasprint was Limburger Milan Fretin de snelste. Noah Vandenbranden en Dries De Pooter werden 2e en 3e.

Guillaume Seye draagt Belgische driekleur op aan Norbert De Latte

Door Kurt Vermeerbergen op 17 Jun 2021 - 07:09

Op het Belgisch kampioenschap tijdrijden voor de elite 2 was het een zeer spannende strijd tussen Guillaume Seye en uittredend Belgisch kampioen Rutger Wouters. In de laatste ronde kon Seye het grote verschil maken en eindigde zo met een voorsprong van 13 seconden op Rutger.

Sente Sentjens sprint naar eerste seizoenszege in Glabbeek

Door Kurt Vermeerbergen op 16 Jun 2021 - 18:16

Dat Sente Sentjens in conditie is, bewees hij enkele weken geleden al in Italië met een 3e plek. Aflopen zondag verscheen hij aan de start in Glabbeek. De tweedejaars nieuweling van Acrog Tormans BC was de snelste in de sprint van de kopgroep.

Aspiranten strijden om de provinciale trui in Herenthout (foto's)

Door Kurt Vermeerbergen op 15 Jun 2021 - 18:17

Door de vele inschrijvingen in Herenthout werd er beslist om de aspiranten 12 jaar en 14 jaar op te splitsen. De eerste reeks waren de renners buiten de provincie en de 2e reeks met enkel renners(ters) van de provincie Antwerpen.

De 1e reeks van de 12-jarige werd gewonnen door Gabriel Vanden Berghe. De provinciale trui in deze categorie was voor Alexander Bastiaens.

Pagina's

Abonneren op Wedstrijden