Urbano Cycling Team gaat verder in 2020

Door Glenn Hofkens op 22 Aug 2019 - 18:06
Printvriendelijke versie

Wielerliefhebbers die regelmatig de uitslagen raadplegen via de website van Cycling Vlaanderen, zullen al wel gemerkt hebben dat sinds 1 augustus de renners van Prorace-Urbano Cycling Team in de uitslag staan onder O.A. Cycling Team. Voorzitter Dirk Verbestel wil bij deze het één en ander verduidelijken via onderstaand persbericht:

"Op 01 augustus 2019 verdween de vertrouwde naam van het Prorace-Urbano Cycling  Team door spijtige omstandigheden uit het wielerpeloton.

Er werd echter niet getreuzeld, en de resterende omkadering besliste unaniem om de fakkel over te nemen. De renners, de stafleden en de nagenoeg volledige omkadering vonden onderdak  vanaf die datum bij het O.A. Cycling Team . 

We willen de rest van het seizoen afwerken onder deze naam OA Cycling Team. 

Ondertussen werd er een nieuwe VZW opgericht, genaamd LOVéLO. 

Echter, de roepnaam in het wielerpeloton zal vanaf 1 januari 2020 de teamnaam URBANO Cycling Team worden!   

We willen dan ook hierbij onze sponsors bedanken voor het verdere vertrouwen dat zij ons schenken voor de komende jaren.

Het URBANO Cycling Team is reeds volop bezig met de samenstelling en aanwerving binnen hun team  en heeft al verschillende nieuwe renners die het team komen vervoegen in 2020.

De ambities van onze gloednieuwe wielerploeg URBANO Cycling Team,  zijn ondermeer om Beker Van België, Top Competitie zijnde de  U23-Road Series te gaan betwisten en aanvullend met binnen en buitenlandse rondewedstrijden.

Laat 2020 maar komen!!!"