Urbano Cycling Team blikt tevreden terug op de Arden Challenge

Door Kurt Vermeerbergen op 28 Sep 2020 - 15:57
Printvriendelijke versie

Afgelopen weekend verschenen verschillende ploegen aan de start van de Arden Challenge, een driedaagse rittenwedstrijd. Het Urbano Cycling Team bezorgde ons volgend verslag:

Jasper Kaesemans werd gisteren 12de na prachtig ploegwerk! Hierdoor wordt Jasper 6e in de einduitslag. Len De Pauw wordt verdienstelijk 18e, was ook één van de bedrijvigste aanvallende renners in deze 3-daagse! Robbe De Weert wordt ook nog mooi 37ste, nadat hij in de laatste 2 verreden ritten zich tenvolle van de ploeg stelde om de laatste hectometers vol door te rijden aan de kop van een losgeslagen peloton, om alzo Jasper Kaeseman, onze sprinter van dienst, in de meest gunstigste posities te kunnen brengen.

Ook Niels Merckx stelde zich in dienst van de ploeg en werd uiteindelijk 40ste in de einduitslag, darmproblemen weerhielden de eindlaureaat van de Ronde Van Vlaams-Brabant, om de verhoopte uitslagen te rijden, maar stelde zich eveneens op als de perfecte ploegmaat. Lars Craps, werd spijtig genoeg één van de slachtoffers van de massale valpartij in de 2de rit, waar hij wegens technische problemen zijn 2e rit moest staken, de 3de rit behaalde hij nog een mooie 24ste plaats waar hij zich meer als tevreden mee toonde. Han De Vos werd zaterdag in de 2 de rit, mooi 18de en gisteren werkte ook hij zich uit de naad voor de ploeg en werd 52ste.

Wederom heeft het URBANO CYCLING TEAM zich in de kijker geplaatst !!! Wat het URBANO CYCLING TEAM deze voorbije super 3-daagse Arden Challenge SAMEN hebben gepresteerd, drijft het bestuur van het URBANO Cycling Team nog meer om op hun ingeslagen elan voort te doen, naar de toekomst toe. Wat deze wielerploeg URBANO Cycling Team dit jaar heeft mogen meemaken, heeft hun vooral de ondenkbare voldoening gegeven, het onverhoopte weliswaar !!!!