Team Sunweb bereikt overeenkomst voor 4 jaar met Duits talent Marco Brenner

Door Kurt Vermeerbergen op 3 Jun 2020 - 11:28
Printvriendelijke versie

De talentvolle renner en multidisciplinair Duits kampioen Marco Brenner zal zich in 2021 bij Team Sunweb aansluiten en ondertekent een vierjarige overeenkomst  tot het einde van 2024.

Hij sloot het jaar 2019 af met 20 overwinningen plus verschillende truien. Als Duits tijdrit- en wegkampioen is Brenner een veelzijdige renner en heeft hij GC-overwinningen behaald in moeilijke wedstrijden zoals Oberösterreich Juniorenrundfahrt en Tour du Pays de Vaud. Brenner is niet alleen een capabele renner op de weg, maar hij is ook de huidige Duitse kampioen veldrijden, met uitstekende vaardigheden en techniek op de fiets.

"Team Sunweb heeft een geweldige staat van dienst als het gaat om het helpen van jonge talenten om vooruitgang te boeken en ik vind het leuk dat het team me tijd geeft om mij te ontwikkelen en dat we dezelfde doelen voor de toekomst delen," zei Brenner. "Het belangrijkste doel is om stappen te maken en voortdurend te leren van iedereen om me heen - dit is de perfecte omgeving voor mij om dit te kunnen doen. De benadering van het team van 100 procent topsport is iets wat me echt aanspreekt en ik wil me daar volledig voor inzetten. Ik kijk ernaar uit om samen te werken met de experts van het team om de beste renner te worden dat mogelijk is bij Team Sunweb ".