Starbikes - Bert Containers Cycling Team verwelkomt Mats De Ridder

Door Kurt Vermeerbergen op 1 Jan 2023 - 10:14
Printvriendelijke versie

Starbikes - Bert Containers Cycling Team verwelkomt op nieuwjaarsdag  een jong talent, en niet de minste: Mats De Ridder is Belgisch kampioen in het veld én op de weg bij de aspiranten. Mats sluit per direct bij Starbikes - Bert Containers Cycling Team aan als veldrijder, maar zal op de weg deze zomer de kleuren verdedigen van het Avia - Rudyco Cycling Team. Volgende winter maakt Mats dan de overstap van de aspiranten naar de nieuwelingen.

Foto : Starbikes - Bert Containers Cycling Team

Het Belgisch kampioenschap bij de aspiranten jongens 13 jaar in Hamme werd gewonnen door Mats De Ridder Foto's van deze wedstrijd vind je terug via deze link: https://www.flickr.com/photos/cyclingsite/albums/72157720193551261 1 DE RIDDER MATS - PROXIMUS-ALPHAMOTORHOMES-DOLTCINI CYCLING...
Belgisch kampioen Mats De Ridder won de Krawatjescross in Lille bij de aspiranten 14 jaar in de tweede reeks. Mats kon al vroeg in de wedstrijd de afscheiding maken van zijn tegenstanders. Hij had iets meer dan 45 seconden voorsprong op de nummers 2 en 3. De tweede en derde plaats werd beslist in...