Seppe Croon vindt onderdak bij Van Gorp projects cycling team Zandhoven

Door Kurt Vermeerbergen op 26 Nov 2023 - 18:43
Printvriendelijke versie

Seppe Croon startte als tweedejaars belofte met wielrennen waardoor het in het begin van het seizoen niet echte vlotte. Naarmate het seizoen vorderde leer hij meer en meer de knepen van de wielersport. Op het einde van het seizoen kon hij al enkele top 20 plaatsen op zijn naam zetten. Volgend seizoen wil hij opnieuw enkele stappen zetten bij het Van Gorp projects cycling team Zandhoven met de steun van ploegleider Robin Mertens en zijn trainer Robin Van Lierde.

"Ik heb gekozen voor Van Gorp projects cycling team Zandhoven omdat ze mij toelaten om rustig te groeien. Ze zetten ook zowel op als naast de fiets in op een goede teamspirit. Dit sprak mij enorm hard aan. Ik kijk terug op 2023 als een seizoen waar ik veel in heb geleerd. Zowel op als naast de fiets. Dit was ook mijn allereerste jaar in het peloton dus was in het begin heel hard wennen. Tegen het einde van het seizoen ging het al wat beter met een 16de en 3de plek als gevolg.": Seppe.

"In 2024 wil ik mij vooral verder ontwikkelen als renner. De doelen dat ik mij zelf heb gesteld voor volgend seizoen zijn : meer finales rijden en zeker een top 15 rijden. Dit hoop ik te bereiken samen met mijn trainer Robin Van Lierde. Naast het wegprogramma wil ik mij ook toeleggen op het gravel met als doel mij te kwalificeren voor het WK in eigen land."