Rupel CT zoekt ploegleider + wagen voor Arden Challenge 25-27/09

Door Kurt Vermeerbergen op 20 Sep 2020 - 09:55
Printvriendelijke versie

Het Rupel Cycling Team neemt volgend weekend deel aan de Arden Challenge voor amateurs (25-2709), we mikken hierbij hoog op het eindklassement. Aangezien we met 6 renners zijn hebben we recht op een volgwagen, echter mag er achter het stuur van deze volgwagen enkel een gelicentieerd ploegleider zitten (en een gelicentieerd mecanicien). Normaal gezien zouden we dit niet nodig achten, maar naar aanleiding van onze ambities willen we het zekere op het onzekere spelen. Moeten opgeven wegens een lekke band op een slecht moment is allesbehalve leuk. Uiteraard, als amateurploeg, beschikken wij niet over een ploegleider, laat staan een volgwagen.

Nu is onze vraag of er een team nog een ploegleider ‘op overschot heeft’, wie met ons de 3-daagse wilt doen. Indien mogelijk met volgwagen en mecanicien (lukt dit niet gebruiken we een gewone auto en vervangen we zelf onze wielen). Uiteraard is verblijf en dergelijke allemaal op kosten van het team.

Gezien de Corona maatregelen is dit misschien geen ideale situatie, maar we trachten dit toch volledig coronaproof te laten verlopen.

Geïnteresseerde ploegleiders kunnen altijd mailen naar rupelcyclingteam@gmail.com