Quinten Provost wint de sprint tegen Robbe Geudens te Voortkapel (foto's & video)

Door Kurt Vermeerbergen op 28 Jul 2022 - 12:34
Printvriendelijke versie

Robbe Geudens, Quinten Provost, Dre Goelen en Victor Hannes waren de 4 renners die de juniorenwedstrijd in Voortkapel kleurden. Zij haspelde samen bijna de ganse wedstrijd af. Op enkel rondes van het einde scheurde het groepje in twee en streden Robbe Geudens en Quinten Provost voor de zege. In de sprint behaalde Quinten zijn eerste zege van het seizoen. 

"Vroeg in de wedstrijd kregen ik en Robbe Geudens een kloofje. We besloten om vol door te gaan. Nadien komen er nog 2 aansluiten (Dre Goelen en Victor Hannes). Door de niet optimale samenwerking op het einde besloot ik om solo op pad te gaan en zag ik Robbe komen. Ik heb op hem gewacht omdat ik hem zeker nodig had. In de sprint was ik zeker niet zegezeker maar bleek toch wel de rapste te zijn.": aldus Quinten.

Foto's: https://www.flickr.com/photos/cyclingsite/albums/72177720300880157

1 PROVOST QUINTEN - VAN MOER LOGISTICS CYCLING TEAM
2 GEUDENS ROBBE - ACROG-TORMANS
3 GOELEN DRE - SPORT EN STEUN - LEOPOLDSBURG

Gerelateerde artikels

Quinten Provost is één van de renners die het seizoen 2022 kon afsluiten met een zege op zijn naam. De tweedejaars junior won de wedstrijd in Voortkapel. Volgend seizoen zet hij de stap naar de beloften bij het VDM Van Durme-Michiels Trawobo Cyclingteam. "Met 23 keer top 10 en 35 keer top 20...