Ploegvoorstelling 2021 : Acrog-Tormans BC/CX (foto's)

Door Kurt Vermeerbergen op 17 Jan 2021 - 16:12
Printvriendelijke versie

Door de speciale maatregelen die momenteel van kracht zijn om de coronapandemie in te dijken is het niet gemakkelijk om een ploegvoorstelling te organiseren. Na veel denkwerk en overleg met gemeentebestuur en provincie kreeg Acrog-Tormans BC/CX  uiteindelijk groen licht voor het verdelen van de wielerkledij voor hun leden. Dankzij hun sponsor Tormans kregen ze een volledige verdieping ter beschikking om aan de voorwaarden te voldoen. Er werden een beperkt aantal renners toegelaten tot de verdieping en er werd o.a. gewerkt met een verschillende in-en uitgang. Na een kleine 7 uur had uiteindelijk iedereen (ongeveer 200 leden)  zijn pakket in ontvangst genomen.

Foto's : https://www.flickr.com/photos/cyclingsite/albums/72157717923986151

Gerelateerde artikels

Gisterenavond was er de coronavrije ploegvoorstelling van De Dijlespurters VV Mechelen met goedkeuring van de gemeente. De renners kwamen één voor één het gebouw binnen voor afhaling van de kledij en om op de foto te gaan. Foto's: https://www.flickr.com/photos/cyclingsite/albums/...
Helaas geen traditionele ploegvoorstelling dit jaar, maar dat neemt niet weg dat Avia-Rudyco-Janatrans Cycling Team hun renners niet wil voorstellen aan het grote publiek. Bekijk hieronder de digitale ploegvoorstelling, goed voor een dik half uur kijkplezier:  
Vanaf morgen mogen er terug wedstrijden georganiseerd worden voor de jeugd. Hoog tijd dus om de leden van het Optimus Argenta Cycling Team voor te stellen. Je maakt kennis met de leden via onderstaande video.