Nieuwe sponsors & outfit De Dijlespurters VV Mechelen VZW

Door Kurt Vermeerbergen op 16 Dec 2017 - 21:19
Printvriendelijke versie

De Dijlespurters VV Mechelen VZW hebben heugelijk nieuws voor 2018. Ze kunnen in het nieuwe jaar starten met een volledig nieuwe uitrusting waarop een nieuwe hoofdsponsor prijkt.

"De renners van de club behaalden vele mooie ereplaatsen in 2017  en daar zijn we bijzonder trots op. Uiteraard niet enkel op de renners die op een podium gestaan hebben, maar alle renners verdienen een pluim en onze aandacht. Wij zijn dan ook bijzonder trots op onze jeugdwerking in samenwerking met Ingrid Mekers, Fros/Vlaamse Wielerschool. Samen met haar laten wij de jeugd sporten en bewegen, ook in de toekomst gaan we samen verder op dit elan.

2018, een nieuw jaar brengt voor ons wat veranderingen. We zijn dan ook verheugd om te melden dat we vanaf 1 januari 2018 in een nieuwe outfit zullen rijden. We zullen niet langer met onze geel/rode kleuren aan de start staan maar schakelen over naar een hemelsblauw. Samen met de nieuwe outfit mogen we ook nieuwe sponsors voorstellen. Alupoort, gelegen te Vilvoorde, stellen we voor als onze nieuwe hoofdsponsor.  In Kachels Cloetens, te Bonheiden en Dakwerken Brems, te Vilvoorde hebben we partners gevonden als sponsor voor onze broeken.  Bij deze willen we ook nog Electromax en 't Deraeurke bedanken voor hun vertrouwen en hun sponsoring van de afgelopen jaren.": aldus Pr verantwoordelijke, Elfie Bal