Mika Vijfvinkel per 1 juli rijdend voor Ridley Hermans Development team

Door Kurt Vermeerbergen op 7 Jul 2020 - 15:32
Printvriendelijke versie

Mika Vijfvinkel zal per 1 juli voor Ridley Hermans Development team op de weg uitkomen. Een ploeg onder Nederlandse vlag met een Belgische ploegleider.  Mika is een eerste jaars nieuweling die onder de vleugels van Gert Vangorp (geen onbekende in de wielerwereld) verder kan ontwikkelen in het team.

Sinds 1 januari 2020 komt Mika al uit in het veldrijden voor het UCI Women team en Development team Proximus Alphamotorhomes Dolcini CX Team en heeft al 2 x een overwinning weten te pakken. Dit was in Rijkevorsel voor onder andere niemand minder dan de Belgische kampioen Mike Uytterhoeve. In Hulst wist Mika wederom grote namen achter zich te laten.

Mika is een aankomend talent die onder de deskundige training van Twan van Gestel zijn talent verder zal ontwikkelen en voor verassingen zal zorgen. Beide ploegen zijn blij met Mika in hun discipline en team.

Een rijder om in de gaten te houden.

Gerelateerde artikels

Met 52 eerstejaars nieuwelingen aan de start zaterdag in Rijkevorsel beloofde het een mooie wedstrijd te worden. Al vrij snel werd de wedstrijd gedomineerd door de 2 Nederlandse renners Guus Van den Eijnden en winnaar Mika Vijfvinkel. De derde plaats op het podium was voor de provinciaal kampioen...