Louis Cnudde wint de sprint van 5 voor de provinciale trui (foto's)

Door Jo Groenevinger op 13 May 2024 - 21:06
Printvriendelijke versie

Louis Cnudde mag één jaar lang de provinciale trui dragen van Vlaams-Brabant. De tweedejaars junior was de snelste van 5. Mats Briesen en Rune François moesten tevreden zijn met zilver en brons.

"Al vanaf de start lag het tempo hoog en werd er slag om slinger aangevallen. Na een 20 km koers rijden er 4 renners weg. Even later zag ik een goed moment en kon solo naar de koplopers rijden. Er werd goed rond gedraaid en we begrepen elkaar heel goed. We bleven er allemaal in geloven en reden door tot de laatste ronde. In de slotronde werd er serieus naar elkaar gekeken maar ik kon het hoofd cool houden. Laatste km ga ik er vandoor en enkel Mats Driesen was nog mee. Na een zware sprint kon ik eindelijk mijn handen in de lucht steken." : vertelt Louis.

Foto's :  https://www.flickr.com/photos/cyclingsite/albums/72177720316932841

1 CNUDDE LOUIS - VAN MOSSEL HEIST CYCLING TEAM
2 BRIESEN MATS - BRAIN² OLYMPIA TIENEN
3 FRANÇOIS RUNE - GMS CYCLING TEAM GLABBEEK

Gerelateerde artikels

Louis Cnudde is in 2023 één van de nieuwe renners van het Van Mossel Heist Cycling team. Louis zal als eerstejaars junior het team versterken. "Ik kijk tevreden terug op mijn afgelopen seizoen. In het begin sukkelde ik nog met de nasleep van mijn klierkoorts maat naarmate het seizoen vorderde...