Jongeren kunnen kennis maken met de wielersport dankzij het Flanders Color Galloo Team

Door Kurt Vermeerbergen op 13 May 2021 - 10:06
Printvriendelijke versie

Flanders Color Galloo Team zet zijn jeugdwerking verder! Nadat ze al een paar weken trainingen organiseren voor de categorieën juniors en nieuwelingen zullen ze dit vanaf deze week ook doen voor de aspiranten.

Ben je tussen 11 en 15  jaar dan ben je welkom op hun begeleide ritten. Het doel is niet om er snelheid op te doen, maar om jongeren een moment te geven waar ze in groep kunnen samen proeven van een paar trainingen. Dus je hoeft nog niet aangesloten zijn bij de club om mee te rijden. Ben je uit de buurt en wil je eens zien of wielrennen iets voor jou kan zijn, dan ben je ook welkom.

Ze starten elke woensdag om 18u vanuit Wevelgem, ter hoogte van Menenstraat 473 (H. Theresiakerk). Zorg dat je een degelijke en goed onderhouden fiets hebt. Een competitievergunning hoeft niet noodzakelijk, een recreatievergunning is perfect, zo lang je maar ingedekt bent door je verzekering. De training wordt gevolgd door een ploegauto. Gelieve je via bericht aan te melden, zodat ze de corona regels optimaal kunnen blijven respecteren!

De training zal iedere woensdag plaats vinden om 18u moest het weer te slecht zijn of dat het niet kan plaats vinden kan je dit altijd zien op hun faceboock pagina
https://www.facebook.com/search/top?q=flanderscolor%20galloo%20team

Meer info : rik.deleye1@telenet.be