Jonas De Zutter snelste van 3 te Sleidinge

Door Kurt Vermeerbergen op 31 May 2019 - 17:27
Printvriendelijke versie

In Sleidinge verschenen 39 nieuwelingen aan de start voor een wedstrijd over 63km. Jonas De Zutter was er de snelste van 3 en behaalt zo zijn allereerste zege sinds hij 2 jaar geleden is gestart met wielrennen. Milan Kuypers eindigde als tweede. Jarno De Baets reed als derde over de streep.

"Van in het begin vele aanvalspogingen. Halfkoers rijdt een paar man weg voor 2 ronden, maar zij werden ook teruggepakt. Iets voor 2  ronden van het einde krijgt Jarno De Baets een paar meter op het peloton. Ik beslis om ernaartoe te gaan en we houden het samen een ronde vol en krijgen daarna het gezelschap van Milan Kuypers. We rijden met 3 naar de aankomst waarvan ik de spurt win. Zeer tevreden met mijn eerste overwinning!"

Gerelateerde artikels

Jonas De Zutter is bezig aan zijn derde seizoen als renner. Afgelopen weekend behaalde deze tweedejaars nieuweling zijn eerste zege sinds hij startte met het koersen. We maken even kort kennis met hem. 1.  Hoe ben je in contact gekomen met de wielersport en wanneer? Ik vond fietsen al...