Jens en Mathias Planckaert sluiten tevreden 2016 af

Door Kurt Vermeerbergen op 21 Dec 2016 - 20:10
Printvriendelijke versie

Jens en Mathias Planckaert sluiten met tevredenheid het seizoen 2016 af. Dankzij de deskundige en ervaren begeleiding van trainer Luc Wante maakten zij veel progressie. Vooral de persoonlijke aanpak en de vele tips en advies heeft er voor gezorgd dat zij een grote stap vooruit konden maken. Met een aantal top 15 plaatsen en enkele mooie prestaties in de topcompetitie kijken zij vol ongeduld uit naar een nieuw seizoen als eerstejaars Junior.

“Voor volgend wielerjaar zijn we op zoek gegaan naar een team waar wij opnieuw de familiale sfeer konden terugvinden. Een team die ons zonder druk voldoende kansen en tijd wil geven om verder te groeien en in ons gelooft. Dit hebben we gevonden bij Luc Assez. Het was ons snel duidelijk te kiezen voor het Asfra Racing Team. Onze ambitie? Vooral uitrijden en ons laten zien, daarnaast horen enkele top 10 plaatsen zeker tot de mogelijkheden!”

Gerelateerde artikels

Jens en Mathias Planckaert, momenteel eerstejaars nieuweling bij CT Spider King Ieper, maken volgend seizoen de overstap naar Spider King-EFC-ETIXX. "Met een ervaren en enthousiaste omkadering, een gestructureerde begeleiding en enkele sterke sponsors, hopen wij te kunnen blijven groeien...