Jasper Stuyven tekent tot 2025 bij Trek-Segafredo

Door Kurt Vermeerbergen op 20 Jun 2022 - 10:15
Printvriendelijke versie

Trek-Segafredo is verheugd de contractverlenging van Jasper Stuyven aan te kondigen. De Belg zal tot 2025 blijven koersen voor het in de Verenigde Staten geregistreerde WorldTour Team. Stuyvens succesverhaal bij Trek begon in 2012 bij het Bontrager Cycling Team als een frisse 20-jarige. Tien jaar later is de Belg uitgegroeid tot kopman van Trek-Segafredo en verzamelt hij onderweg herinneringen, ervaring en grote overwinningen.

Jasper Stuyven: "Zoals velen weten, is het dit ploeg waar ik prof ben geworden en dat ik al sinds het begin bij deze ploeg zit, toont aan hoe goed we bij elkaar passen. Bij Trek-Segafredo heb ik me vanaf het begin welkom, gewaardeerd en gesteund gevoeld. We hebben in de loop der jaren een aantal mooie overwinningen en momenten gekend, en ik zou er graag nog een paar aan toevoegen in de volgende drie jaar. Bovenal is het de ploeg waar ik me thuis voel en plezier heb op de fiets. De komende drie jaar wil ik blijven bouwen aan een omgeving waarin iedereen in het team zich welkom voelt, gewaardeerd wordt en maximale voldoening uit zijn werk haalt, en waarin persoonlijke doelen altijd teamdoelen zijn en vice versa. Door dat te combineren met een team dat als één team racet en plezier heeft in het samen onderweg zijn, zullen we de komende jaren nog veel meer mooie momenten en overwinningen kunnen delen!"

Foto: Trek-Segafredo 

Gerelateerde artikels

In Wijgmaal werden vrijdagavond Jasper Stuyven en Thibaut Ponsaerts gehuldigd. "We moesten een interview geven en daarna kregen we nog een doos met allemaal streekproducten. Ten slotte heb ik nog even gepraat met Jasper": aldus een tevreden Thibaut  Beleef deze mooie momenten...