Jarno Jordens maakt comeback in Nossegem na val in de ronde van Vlaams-Brabant

Door Kurt Vermeerbergen op 11 Oct 2019 - 16:45
Printvriendelijke versie

In de 2e rit van de Ronde van Vlaams-Brabant afgelopen zomer kwam Jarno Jordens ten val. Hij liep een dubbele polsbreuk op. Zondag maakt hij in het veld zijn comeback na meer dan 2 maanden buiten strijd te zijn geweest.

"Aan mijn val hield ik een dubbele polsbreuk over waarbij ze mijn kraakbeen terug goed hebben moeten trekken en mijn gewricht hebben moeten kuisen. Zondag zal ik aan de start staan in Nossegem voor mijn eerste cross. Ik ben blij dat ik nu al aan de start sta. Ik hoop zondag gewoon te finishen met een goed gevoel zonder last te hebben van de pols. Verder hoop ik gewoon dit seizoen terug op niveau te komen nadat ik 2 maand en half geen competitie gereden heb. Hopelijk zitten er dit seizoen nog een paar mooie uitschieters in.

Gerelateerde artikels

In zijn tweede jaar op de weg als belofte zal volgend seizoen Jarno Jordens de kleuren gaan verdedigen van het Stageco CT. "Ik heb voor Stageco CT gekozen omdat de ploeg me wel aansprak. Na een goed gesprek met Geert was ik helemaal overtuigd om de overstap te maken. Ik hoop door een goed...