Jarne Bams tevreden met 2e plek in Schoonderbuken

Door Kurt Vermeerbergen op 25 Jul 2018 - 21:30
Printvriendelijke versie

In het Brabantse Schoonderbuken kwamen met het warme weer slechts 31 juniores aan de start voor 84km.. De zege ging naar de Ier Adam die met een voorsprong van iets meer dan 1 minuut over de streep kwam. Jarne Bams won de spurt voor plek 2. Tijs Verstappen werd derde.

"In de eerste ronde rijden we weg met 4 man:  Len de Jong, Tijs Verstappen en Doyle Cathir. In de tweede ronde komt de winnaar aansluiten. Er was een goede samenwerking maar de winnaar was sterk en rijdt met nog 3 ronden te gaan weg van ons. Wij bleven samenwerken tot in de laatste ronde, toen werd er wat gespeculeerd op de spurt. Tijs verstappen gaat de spurt aan vanop de kop en ik kon hem nog remonteren en won zo de spurt. Ik ben tevreden met men tweede plaats."

Gerelateerde artikels

Vanaf woensdag 5 augustus start de ronde van Vlaams-Brabant. Het zal dit seizoen één van de weinige meerdaagse wedstrijden worden in ons land.  Aan de start verschijnen 25 ploegen met elk 7 renners.  Wij peilden bij de renners hoe hun conditie is, wat ze ervan verwachten en kunnen ze...