Jakov Beirlaen kiest voor Balen BC

Door Kurt Vermeerbergen op 18 Nov 2015 - 20:29
Printvriendelijke versieVerstuur per e-mail

Jakov Beirlaen, 13-jarige aspirant komt volgend seizoen uit voor Balen BC. Hij reed dit jaar bij VZW Wielerteam Waregem. Jakov kan uitstekend uit de voeten op de piste, dat bewijst zijn 3e plaats op het B.K en 1e in de Trisport Challenge Cup in West-Vlaanderen over 6 wedstrijden. Jakov is tevens goed op de weg dat bewijzen zijn verschillende top 10 plaatsen.

Wil je zelf je transfer aankondigen voor 2016? Mail naar redactie@cyclingsite.be

Gerelateerde artikels

Met 143 kandidaten voor de Belgische titel waren ze in Herzele bij de junioren heren. Jakov Beirlaen won de sprint voor de tricolore trui en mag zich nog een dikke maand tonen in deze trui. "Begin van de koers rijden er 5 renners weg met Iyen Cristofano van de ploeg. Hierna rijdt er nog een...
Gisteren konden de junioren op de piste in Gent enkele losse onderdelen afwerken. Jakov Beirlaen won de scratch. "In de scratch moesten we 60 ronden rijden samen met de elite/u23 waaronder ook Lotte Kopecky. Het was een redelijk strak tempo dat we reden. Er waren wat aanvallen van Pieter...