Hubo – Titan Cargo CT blijft met beperkte kern en programma doorgaan

Door Kurt Vermeerbergen op 2 Dec 2019 - 09:45
Printvriendelijke versie

Er is de laatste dagen veel gezegd en geschreven over onze wielerploeg Hubo – Titan Cargo CT. Het is de waarheid dat wij afgelopen donderdag hebben beslist om financiële redenen niet te participeren aan de U23 road series en de tal van buitenlandse rondes. Het  gevolg hiervan is dat we helaas niet het beloofde programma kunnen waarmaken voor enkele van onze renners. Vervolgens hebben we besloten onze renners vrij te geven om alsnog een nieuw team te zoeken dat wel kon voldoen aan hun vraag.

Afgelopen vrijdag kregen we de vraag van enkele renners uit ons team op welk niveau ons team het jaar 2020 zou ingaan. We hebben als bestuur meteen de koe bij de horens gevat en zijn gaan kijken welke mogelijkheden we de renners konden bieden binnen het bestaande budget.

We kunnen alvast bevestigen dat Hubo – Titan Cargo CT zal blijven strijden in 2020, en dit nog steeds onder leiding van Kris Kuypers en Glenn Paenen. Enkel zal ons interclubprogramma enkele wijzigingen ondergaan, maar buiten de U23 road series en de buitenlandse wedstijden zullen de andere wielerploegen in verschillende interclubs zeker rekening moeten houden met ons team.

We bedanken alvast onze renners die steeds in ons zijn blijven geloven, met name: Belgisch Kampioen Jelle Mannearts , Provinciaal kampioen van Antwerpen Joren Segers, Jeff Peelaers , Matthias Raeymaekers, Brent Van Tilborg, Ward van Dyck, Timmy de Boes , Timo Fuchs , Sieben Devalckeneer , Brent van der Eycken.

Het plaatje voor 2020 is misschien niet zoals vooropgesteld maar wij willen uiteraard renners kansen blijven geven in een sport die ons nauw aan het hart ligt. Onze oprechte excuses aan de renners die we het beloofde programma niet hebben kunnen aanbieden. We hebben vandaag vernomen dat de meeste renners ondertussen reeds een nieuwe ploeg gevonden hebben.
We wensen alvast iedereen een sportief wielerjaar toe!

persbericht: Hubo – Titan Cargo CT