Het Nederlandse Sockeloen Cycling Club zoekt Belgische renners

Door Kurt Vermeerbergen op 2 Dec 2019 - 10:10
Printvriendelijke versie

Medio 2019 is er in Nederland een nieuwe wielerclub bijgekomen met meervoudig Nederlands en Europees kampioen Jasper Ockeloen als vaandeldrager. Een exclusieve fietsclub gericht op unieke belevenissen, uitstraling en het zichtbaar maken hiervan. De focus ligt op het toegankelijk maken van strandrace & MTB Marathon wedstrijden, door het rijden van wedstrijden en geven van clinics voor leden en niet-leden.

 Maar daarnaast zijn we ook gewoon op de weg actief. De club is officieel aangesloten bij de KNWU en 2020 beginnen we met een wegprogramma voor SCC. Belangrijke uitgangspunten zijn plezier, eerlijke en heldere afspraken, professionele uitstraling voor onze partners en vooral samenwerken en rijden als team.

 Wat we willen gaan bieden,  een 10/12 tal vrije (mooie) klassiekers in Nederland en België, aantal meerdaagsen zoals Arden Challenge en in de tweede helft van het seizoen een aantal in Frankrijk/Spanje (ideaal dus voor strandracers en veldrijders), trainingen en clinics, bijeenkomsten & samen op pad naar criteriums en omlopen.

We zoeken nog een paar sterke Belgische renners die passen in bovenstaande opzet. Interesse mail ploeglijder@planet.nl

persbericht Sockeloen Cycling Club