Gaverzicht neemt samen met BE Okay verder zijn prominente rol op in het jeugdwielrennen

Door Kurt Vermeerbergen op 7 Nov 2018 - 19:27
Printvriendelijke versie

De voorbije 3 jaar reed de VZW KSV Deerlijk door de komst van co-hoofdsponsor Glascentra Bavikhove onder de noemer van Meubelen Gaverzicht – Glascentra CT. Via deze extra impuls kende de club dan ook een opvallende groei. Hun ledenaantal steeg in 3 jaar van 120 naar 170 jeugdrenners en dit jaar behaalden ze de éné titel na de andere. De club is daarmee al decennia lang al één van de grootste jeugdclubs van België. Glascentra Bavikhove kijkt met veel voldoening terug op deze 3 jaar maar heeft besloten andere prioriteiten te stellen vanaf 2019. Om al deze renners toch verder te kunnen steunen met dezelfde professionele jeugdwerking heeft Gaverzicht een extra inbreng gebracht via hun dochteronderneming BE Okay. De komende 3 jaar zal de naam van de club dan ook Gaverzicht – Be Okay worden. Ook met de andere sponsors bouwcoördinatiefirma Your Home, IT bedrijf Conxion, Dakwerken Del’haye, Vishandel Dubrul, EFC expo floorcoverings, Rijwielen Vermeeren en Garage Teirlynck  werd een 3 jarige overeenkomst afgesloten. Daardoor is het voortbestaan van het team al weer verzekerd voor de komende 3 jaar en kan op een structurele manier verder gewerkt worden.

De club is er merkbaar geëvolueerd de afgelopen jaren aldus Dominique Derycke, marketing verantwoordelijke bij Gaverzicht.  Na een constructief gesprek met Voorzitter Thomas Debrabandere en Ere-voorzitter Walter Coucke zijn we de mogelijkheden gaan bekijken om de ingeslagen weg verder te zetten. Met de extra steun van onze concept winkel Be Okay kon de unieke werking van de club verder gaan. We vonden het ook belangrijk dat de club meehielp om het dameswielrennen verder te promoten. Met de prachtige roze damesoutfit die ze speciaal voor de damesjeugd ontworpen hebben, vervullen ze alvast terug hun voortrekkersrol.

KSV Deerlijk en Gaverzicht zijn begrippen in het wielrennen. Sep Vanmarcke en Julien Vermote zijn nu wereldtoppers en doorliepen al onze jeugdrangen. Ze bewijzen hiermee dat onze waarden en tradities een goede basis vormen voor de grote dromen die onze renners en rensters koesteren. België is een wielergek land maar zonder de sponsorinvesteringen in het jeugdwielrennen zou deze mooie traditie snel verloren gaan. Gaverzicht is al 18 jaar! hoofdsponsor van KSV Deerlijk en heeft daarmee al meer dan 1000 verschillende jeugdrenners ondersteunt in hun wielerloopbaan. Op deze manier hebben we dus een belangrijk aandeel in de mooie traditie van de wielersport in België aldus een fiere en tevreden hoofdsponsor Gavezicht en Be Okay uit Deerlijk en Moeskroen.