Ex-profrenner Dieter Vanthourenhout opent winkel van Vermarc Sport, Victor Campenaerts te gast bij opening

Door Kurt Vermeerbergen op 16 May 2022 - 10:55
Printvriendelijke versie

Op woensdag 18 mei om 13u00 opent Vermarc Sport de deuren van de nieuwe vestiging voor sportoutfits op maat. Ex-profrenner Dieter Vanthourenhout zal de winkel uitbaten. Tijdens de opening staat er onder andere een meet & greet met Victor Campenaerts (Lotto-Soudal) op de planning.  

Vermarc Sport is een gevestigde waarde in het peloton en op de atletiekpiste. Na de hoofdvestiging in Rotselaar komt er nu een tweede vestiging bij. Met de opening van deze winkel zijn ze dus niet aan hun proefstuk toe. In 1977 richtte ex-profrenner Frans Verbeeck Vermarc Sport op met de gewaagde uitspraak dat ze “de beste wielerkleding ter wereld wilden ontwikkelen”. Tot op de dag van vandaag houdt Vermarc Sport vast aan die belofte door steeds meer innoverende, meer ergonomische en lichtere kledij te ontwikkelen. Als officiële sponsor van Lotto-Soudal en andere profteams, weet Vermarc Sport perfect aan welke noden van een profrenner een wieleroutfit moet beantwoorden.

Naast wielerfanaten kunnen ook atleten hun hart ophalen in deze nieuwe winkel. Vermarc Sport is niet enkel sponsor van professionele wielerteams, maar ook de officiële kledingsponsor van de Belgische Atletiekbond. Een combinatie van een unieke snit, comfort en het gebruik van hoogwaardige Italiaanse stoffen geven een optimale bewegingsvrijheid, waardoor de sportoutfits als een tweede huid aanvoelen.

Als particulier kan je in de winkel terecht voor professionele begeleiding in de zoektocht naar een sportoutfit die naadloos aansluit bij jouw profiel. In de winkel vind je naast de vaste collecties ook speciale outfits en een uitgebreid assortiment accessoires. Ook wielerclubs, verenigingen en bedrijven kunnen de winkel bezoeken om een custom outfit te laten ontwerpen.

Roeselare ademt koers
De keuze voor Roeselare als locatie voor de tweede winkel was niet toevallig. Stad Roeselare ademt wielergeschiedenis. Wielerfanaten kunnen er bijvoorbeeld herinneringen ophalen in KOERS. Museum van de wielersport. Ook zijn er lokale helden die België op de internationale koerskaart zetten. Odiel Defraeye won als eerst Belg ooit de Ronde van Frankrijk en is afkomstig uit Rumbeke, een deelgemeente van Roeselare.

Opening
Op de dag van de opening (woensdag 18 mei vanaf 13u) komt Lotto-Soudalrenner Victor Campenaerts tussen 16u en 17u langs voor een exclusieve meet & greet. Er worden ook goodie bags voorzien. Meer informatie over de opening is terug te vinden op het Facebookevenement.

Praktische info:

Adres: Meensesteenweg 356B, Roeselare

Openingsuren die gelden vanaf woensdag 18 mei:

Maandag:       Gesloten
Dinsdag:          13u00 – 19u00
Woensdag:      13u00 – 19u00
Donderdag:     13u00 – 19u00
Vrijdag:            13u00 – 19u00
Zaterdag:         10u00 – 18u00
Zondag:           Gesloten