Evy Kuijpers spurt naar winst ik Waterland-Oudeman (foto's)

Door Kurt Vermeerbergen op 11 Aug 2013 - 21:40
Printvriendelijke versieVerstuur per e-mail

Evy Kuijpers (RTC Buitenlust) was in de sprint de snelste in de Juniores wedstrijd in Waterland- Oudeman , ze eindigde voor Isabel Vandewalle ( C.T.- dj. Matic-Kortrijk) en Femke Van Den Driessche ( C.T.-dj. Matic-Kortrijk)

Met 21 Dames Juniores kwamen ze aan de start in de Oost-Vlaamse Provincie Waterland-Oudeman,  grote afwezige Lenny Druyts moest verstek geven voor de wedstrijd wegens Bk Tijdrijden daags nadien.

De wedstrijd bleef heel lang gesloten met aan het commando Shana Maes uit vorselaar, uit het kamp van Kriekel Ladies cycling team, die ook al heel sterk voor de dag kwam in Juniores wedstrijd in Zingem. Ze spurte een aantal premies bij elkaar en eindigde zelfs op een schitterende vijfde plaats. Maar ook Sharon Mattheus reed een behoorlijke wedstrijd samen met Karen Misman, en Shana Maes en Sarah Janssens maakte ze deel uit van de kopgroep van het peloton.

Bij het ingaan van de laatste ronde was het positie zoeken om als eerste de sprint te kunnen aanvatten,op de lange rechte lijn was het Evy Kuijpers die als eerste de spurt naar winst inzetten en blijkbaar over de beste benen beschikte, ze klopte in de spurt Vandewalle Isabel en Femke Van Den Driessche.

Meer foto's: http://www.flickr.com/photos/cyclingsite/sets/72157635030671474/

Verslag Johan Pelgrims