Dries Dops doorprikt ploegenspel in Mal - Tongeren

Door Kurt Vermeerbergen op 1 Sep 2015 - 10:01
Printvriendelijke versieVerstuur per e-mail

Dries Dops heeft zijn eerste seizoenszege op zijn scorebord staan. Na verschillende podiumplaatsen mocht hij op het hoogste schavotje gaan staan van het podium in Mal-Tongeren. Momenteel is Dries in volle onderhandelingen met enkele ploegen voor volgend jaar als belofte.

"Wel de koers viel vroeg in zijn plooi... Eerst was er een ontsnapping van 5 man maar dat ging niet door... Daarna zijn we weggereden met De Haes,Reynders,Van Rooij en Galinski... Dat draaide eerst goed rond maar op 6 ronden van het einde liep het wat minder gesmeerd. Ik hoopte op twijfeling tussen beide ploegen en probeerde er alleen vandoor te gaan... Dit lukte voor 2 ronden maar ik werd terug gegrepen door Jens en Jorden. Op 2 ronden van het einde ben ik dan nog eens weggesprongen en kreeg ik een lichte voorsprong. Deze heb ik nog kunnen behouden tot het einde.": vertelt een tevreden Dries.

Foto: Jos Aerden

1
DOPS Dries

BEL19970117 1H57´21"

VERANDAS WILLEMS - CRABBE TOITURES - CC CHEVIGNY JUNIOR
 
 
2
REYNDERS Jens

BEL19980525 1H57´24" +0´03"

DAVO CYCLING TEAM - TONGEREN JUNIOR
 
 
3
DE HAES Jorden

BEL19971109 1H57´28" +0´07"

DAVO CYCLING TEAM - TONGEREN

Gerelateerde artikels

Dries Dops zal volgend seizoen de kleuren verdedigen van Sport en Moedig Genk als eerstejaars belofte. "Ik ken er veel mensen en ik kan het wielrennen rustig met studeren combineren zonder druk. Ze rijden ook een mooi programma. Ze leggen de eerstejaars geen druk op maar laten hun rustig...