Circus-Wanty Gobert-Tormans betwist de voorjaarsklassieker virtueel. Neem deel en win

Door Kurt Vermeerbergen op 31 Mar 2020 - 20:18
Printvriendelijke versie

Het met klassiekers gevulde voorjaar werd door de COVID-19 pandemie op zijn kop gezet. Tijdens deze periode waarin de gezondheid van eenieder primordiaal is, gaat Circus-Wanty Gobert-Tormans de klassiekers aanpakken… virtueel! Dankzij het online platform BKool en de geconnecteerde home-trainers van Elite kunnen onze renners de finale van alle voorjaarswedstrijden van thuis uit betwisten en op deze manier de gezondheidsvoorschriften en voorzorgsmaatregelen respecteren. Maar nog beter, elke supporter of wielertoerist zal onze renners kunnen vervoegen om op de dagen van de klassiekers via BKool virtueel mee te trappen.

BKool is een simulator en virtuele trainingssoftware die de mogelijkheid biedt om online op de parcoursen van de belangrijkste wedstrijden van de internationale wielerkalender te fietsen. De Paterberg, de Oude Kwaremont, de Kemmelberg, de Muur van Hoei, de Cauberg of de Redoute zijn enkele van de hindernissen die elke wielrenners vanuit zijn salon met onze renners zal kunnen beklimmen.

De meest doorwinterde gebruikers die de parcoursen met onze renners zullen afwerken, kunnen een poging wagen om officiële goodies van Circus-wanty Gobert-Tormans te winnen: wielertenue, accessoires, drinkbussen, … maar ook cadeaus van onze partners, zoals Circus, Morgan Blue, Elite, Bryton, Northwave, 3Action, Santic, BBB, etc.

Aarzel niet om ons te vervoegen: het Premium abonnement is de eerste maand gratis! Inschrijvingen en informatie hier.

Deze woensdag zullen de fans twee mogelijkheden krijgen om onze renners in de finale van Dwars door Vlaanderen te vervoegen voor een rit op de finale 35,8 kilometers van de generale repetitie van de Ronde van Vlaanderen, met onder andere de beklimmingen van de Knokteberg en Nokereberg. Om 10u zullen kasseispecialisten Aimé De Gendt, Kévin Van Melsen en Franse beloftenkampioen Théo Delacroix op de afspraak zijn. Om 16u rijden Loïc Vliegen, Ludwig De Winter en Maurits Lammertink op hun beurt de Vlaamse semiklassieker.

Frederik Veuchelen (Performance Coach Circus-Wanty Gobert-Tormans): «  Tijdens deze lockdown periode is het belangrijk om in vorm te blijven. Een deel van de renners, zoals de Belgen en de Nederlanders, zijn bevoordeeld, omdat ze volgens de nationale regelgeving die van kracht is nog alleen of per twee op de weg kunnen rijden. Anderen, zoals de inwoners van Frankrijk, Spanje of Italië, moeten verplicht thuisblijven. Hoe dan ook, de voorzichtigheid wilt dat eenieder thuis traint in het opzicht om geen risico’s te nemen. De BKool simulator, gekoppeld aan onze Elite home-trainers, biedt de mogelijkheid om de finale van de klassiekers op te frissen en om virtueel op de moeilijkste hindernissen te trainen. Onze renners kunnen op deze manier in vorm blijven en op een aangenamere manier de uren op de home-trainer afwerken! Het is eveneens een ideale oplossing om onze renners en fans op de fiets samen te brengen. Ze bieden elkaar intensieve trainingsprikkels, wat in mooie uitdagingen resulteert! »

De afspraken :

* 1/04 : Dwars door Vlaanderen (10AM CET - 4PM CET)
* 5/04 : Ronde van Vlaanderen (10AM CET - 4PM CET)
* 8/04 : Scheldeprijs (10AM CET - 4PM CET)
* 12/04 : Paris-Roubaix (10AM CET - 4PM CET)
* 15/04 : Brabantse Pijl (10AM CET - 4PM CET)
* 19/04 : Amstel Gold Race (10AM CET - 4PM CET)
* 22/04 : Flèche Wallonne (10AM CET - 4PM CET)
* 26/04 : Liège-Bastogne-Liège (10AM CET - 4PM CET)