Chepe Flussie heeft eerste zege bij de nieuwelingen op zijn palmares staan

Door Kurt Vermeerbergen op 24 Jul 2020 - 14:45
Printvriendelijke versie

Gisteren was er op het circuit Jules Tacheny in Mettet een wedstrijd voor nieuwelingen. Chepe Flussie behaalde er zijn eerste zege als eerstejaars nieuweling. Chepe stuurde ons onderstaand verslag door.

Verslag
Ser' velo team tekent voor de knappe organisatie van de U17-wedstrijd op het circuit Jules Tacheny in Mettet. Bovendien met een stipte naleving van de corona-maatregelen. 40 nieuwelingen, 55km, 25 rondjes. Een snelle wedstrijdstart met aanvalspogingen vanaf ronde 1. Ronde 7, 14 en 21 waren premierondes. De heerlijke snoepmanden werden verdeeld tussen Corentin Delhaye, (1x) en Chepe Flussie (2x). Matis De Meijts had zeker recht op de prijs van de strijdlust. De verwachte groepssprint kwam er, met Chepe Flussie op 1. Corentin delhaye en Basiel Baert werden op het podium geroepen voor plaats 2 en 3.

Chepe: "Zat te wachten op deze overwinning. Hopelijk zit nu alles een beetje op het juiste spoor. Zaterdag opnieuw een circuit-wedstrijd, in Zolder. Start om 10h."

Gerelateerde artikels

De aspiranten hadden in Brabant afspraak in Wilsele met elkaar. De zeges waren voor Chepe Flussie, Yoran Van Gucht, Thibaut Bernard, Dina Boels, Febe De Smedt en Aaike Cools. Foto's: https://www.flickr.com/photos/cyclingsite/albums/72157683897617941
Afgelopen weekend stonden er voor de aspiranten de provinciale kampioenschappen op het programma. In de provincie Vlaams-Brabant werd er gestreden voor de trui in Bogaarden. De nieuwe provinciale kampioenen zijn: 12 jaar: Xander Danckaarts en Bo Schepers 13 jaar: Nolan Huysmans ( Hij reed de...