Cédric Van Raemdonck had geen zin in een spurt en gaat solo naar de zege

Door Kurt Vermeerbergen op 22 Apr 2019 - 21:25
Printvriendelijke versie

Met 56 nieuwelingen werd er gestart in Lievegem/Waarschoot. Alles wees erop dat ze gingen spurten voor de podiumplaatsen maar dat was buiten Cédric Van Raemdonck gerekend. Hij koos het hazenpad en reed solo naar de zege.

"Een koers waar vele pogingen werden gedaan om weg te rijden maar deze werden telkens in de kiem gesmoord en alles kwam telkens terug samen. Bij het ingaan van de laatste ronde zag het er naar uit dat het weer een massasprint zou worden, maar daar dacht ik toch anders over.  De eerste demarrage die ik plaatste in de laatste ronde, werd ik terug gepakt  maar  ben dan direct terug in de aanval gegaan en uiteindelijk solo over de meet gebold. Zowel voor mij als voor de ploeg Avia-Rudyco- Janatrans cyclingteam een eerste seizoenszege ! "

Gerelateerde artikels

Gisteren konden de nieuwelingen tegen elkaar strijden in het Waalse Orroir. De zege ging in de spurt naar Cedric Van Raemdonck. Het podium:  1e. Van Raemdonck Cedric (Avia), 2. Verstappen Dries (Maes CT Glabeek) en 3e Hermans Joppe (Avia) "‘s morgens hebben we jammer genoeg...