BNS Technics wordt in 2021 BNS Technics – Groep T.O.M.

Door Kurt Vermeerbergen op 17 Sep 2020 - 12:29
Printvriendelijke versie

Groep T.O.M. maakt vanaf 1 januari 2021 zijn intreden in het dameswielrennen. Daarmee krijgt BNS Technics een sterke partner naast zich als tweede naamsponsor. De ploeg van Iwan Gevers zal vanaf dan door het leven gaan als BNS Technics –

Groep T.O.M.
Groep T.O.M. staat voor ‘Totaalproject Op Maat’. Dat doet misschien een belletje rinkelen. “We zijn inderdaad al jarenlang één van de vaste partners van het team onder de naam Kleur Op Maat”, lichtte zaakvoerder Tom Peeters toe. “Sinds begin dit jaar hebben we alles ondergebracht in Groep T.O.M.” Het Olense bedrijf bestaat uit drie entiteiten. “Kleur Op Maat is daar één van, naast Meubel Op Maat en Sigma Shop. Die laatste zal overigens als cosponsor op de trui te zien zijn. Het dameswielrennen is het ideale platform om onze naamsbekendheid te verhogen.”

(Sub)top
Eind vorig seizoen versterkte het team zich met Kim Van de Steene en Lizzy Witlox. “Twee dames die in het verleden al bewezen wat ze in hun mars hebben”, vertelde ploegleider Iwan Gevers. “We hopen dit seizoen mee te strijden in de subtop, met regelmatig een uitschieter.” Rustig groeien staat al jaren centraal binnen het team. “Dat heeft zijn vruchten al meermaals afgeworpen. De selectie van Fien Van Eynde voor het wereldkampioenschap op de weg is daar recent een mooi voorbeeld van. We waren er met één van onze rensters eerder al bij op het EK en WK in het veld, maar dit is een nieuwe mijlpaal. Een teken dat we het juiste pad bewandelen.”