Bjarne Pieters schrijft tweedaagse van Damme 2017 op zijn naam

Door Joeri De Coninck op 19 Mar 2017 - 21:14
Printvriendelijke versie

De eindoverwinning bij de nieuwelingen tijdens de tweedaagse in Damme ging naar Bjarne Pieters. Bjarne werd gisteren 2e en vandaag 6e.

"Na de eerste dag was ik zeer tevreden met een 3e plaats in de sprint na een lastige koers door de zware weersomstandigheden. De koers hard proberen maken maar ze lieten ons niet rijden."

Op de 2de dag wist ik dat ik kans had op de eindoverwinning van de 2daagse Guido reybrouck Classic. Er werd hard gekoerst en niemand wou iemand laten rijden tot iets na half koers toen we met een groepje van 7 man konden ontsnappen. Het was hard knokken om voorop te blijven maar ik wist dat ik de eindzege op zak had als we voor bleven, want de grootste bedreiging voor het klassement zat in het peloton. Het was dus een geslaagd weekend voor mij"

Gerelateerde artikels

Na de vele podiumplaatsen dit seizoen was het in Veldegem bingo voor Bjarne Pieters. In een spurt met 3 kon Bjarne het afmaken en zo zijn eerste zege van het seizoen op zijn palmares zetten. "In de eerste 2 ronden werd er veel aangevallen maar iedereen zat nog fris en sprong direct op het...
Bjarne Pieters moest in Veldegem in de spurt de duimen leggen voor de Brit Ben Tulett. "Het was een harde koers met veel ontsnappingen maar ik wou hoe dan ook mee zijn met de ontsnapping. Iets na halfkoers ga ik aan en er komt niet direct reactie vanuit het peloton dus rij ik vol door. Na...