Avia Crabbé Westhoek stelt nieuwelingenploeg 2014 voor

Door Kurt Vermeerbergen op 6 Oct 2013 - 09:29
Printvriendelijke versieVerstuur per e-mail

Avia Crabbé Westhoek heeft zijn nieuwelingenploeg voor 2014 samengesteld. De ambities liggen zeer hoog staat er te lezen op de website. Ze beogen met deze renners winst en/of podiumplaatsen in alle grote wedstrijden. De renners die het moeten waarmaken zijn:

Bij de eerstejaars: Yentl BEKAERT, Kelvin COCKAERT, Niels DE VRIEND, Bjarne EUSSEN, Tom PETERS,  Yarno PLETINCKX, Jens VANOVERBERGHE en Jelle VLIETINCK.

Bij de tweedejaars: Keny DELBAERE, Jelle DESMET, Merten DE WEVER, Niels DHOOGE, Gilles PITSCHON, Mario POLDERVAART, Jens REYNDERS, Bjarne STEYAERT,  Lennert TANGHE en Engelbert VANKEIRSBULCK.

Gerelateerde artikels

Net als vorig jaar hebben de renners van Avia Crabbé Westhoek weer een nieuwe videoclip opgenomen tijdens de kerstvakantie op hun teambuilding. De renners dansen de YMCA van de Village People wat natuurlijk weer opnieuw zorgt voor een prachtig filmpje. Geniet en dans mee met de renners van Avia...
Zaterdag vond de ploegvoorstelling plaats van Avia Crabbé Westhoek. Foto's van de voorstelling vind je terug in ons fotoalbum: http://www.flickr.com/photos/cyclingsite/sets/72157641218592005/