Nieuws

Igor Stevens rijdt in 2018 bij Meubelen Gaverzicht - Glascentra CT

Door Kurt Vermeerbergen op 20 Aug 2017 - 20:38

Igor Stevens heeft voor 2018 getekend bij Meubelen Gaverzicht - Glascentra CT waar hij zal uitkomen als eerstejaars junior.

"De huidige ploeg waar ik voor rij, Vzw Jong Wielertalent stopt met de jeugdwerking volgend seizoen dus ik keek uit naar een andere ploeg voor bij de junioren. Ik denk en hoop bij Meubelen Gaverzicht Glascentra ct een mooi programma te kunnen rijden."

Zelf je transfer melden kan via [email protected]

Jordy Vanmeenen en Dennis Demaertelaere, twee nieuwe krachten bij Renohomes-United Cycling Team

Door Kurt Vermeerbergen op 19 Aug 2017 - 14:01

Renohomes-United Cycling Team heeft voor 2018 al twee nieuwe gezichten in de ploeg.  Jordy Vanmeenen (foto) zal de ploeg komen versterken als renner. Dennis Demaertelaere zal als ploegleider volgend jaar fungeren.

David Boucher in 2018 in de kleuren van Tarteletto - Isorex

Door Kurt Vermeerbergen op 18 Aug 2017 - 18:08

Vanaf 1 januari 2018 zal David Boucher ploegmaat worden van Rob Ruijgh en Louis Verhelst bij de gele brigade van Peter Bauwens.

David Boucher , de voormalige Fransman, die in 2013 werd genaturaliseerd tot Belg zal worden uitgespeeld in belangrijke grote klassiekers, de Tv-wedstrijden op VTM & VRT.

Boucher wordt gekenmerkt door het feit dat hij vaak meegaat in ontsnappingen in rittenkoersen en dus een echte kilometervreter is. Als de ontsnapping draagt tot het einde van de rit, heeft hij vaak nog het meeste in huis, zodat hij af en toe een overwinning behaalt.

Selectie Belgian Cycling Team: WK Tijdrijden

Door Kurt Vermeerbergen op 18 Aug 2017 - 12:23

De selectie voor de Wereldkampioenschappen Tijdrijden in Bergen (Noorwegen), die zullen plaatsvinden van 18 tot en met 20 september, is bekend. 

SELECTIE TIJDRIJDEN:

DAMES JUNIOREN:
Shari BOSSUYT – Alana CASTRIQUE

HEREN JUNIOREN:
Sébastien GRIGNARD - Ilan VAN WILDER
Reserve: Loran CASSAERT - Remco EVENEPOEL

DAMES U23:
Geen deelname.

HEREN U23:
Senne LEYSEN - Nathan VAN HOOYDONCK
Reserve: Stan DEWULF

Pagina's

Abonneren op Nieuws