Interview

Edo Maas: "Er zijn heel veel wedstrijden waar ik naar uit kijk"

Door Kurt Vermeerbergen op 15 Mar 2017 - 19:41

Edo Maas won enkele weken geleden zijn eerste wedstrijd van het seizoen in Rijkevorsel. De eerstejaars junior van de Nederlandse formatie RWC Ahoy heeft enkele doelen voorop gesteld voor dit seizoen.

1. Hoe ben je bij het wielrennen terecht gekomen?  Door een vriend die het deed, dus zo begonnen op mijn 12e

Nokere Koerse 2017 Dries Van Bun "Een zo goed mogelijk resultaat behalen"

Door Kurt Vermeerbergen op 10 Mar 2017 - 19:43

Zaterdag staat er voor de junioren Nokere Koerse op het programma.  Dries Van Bun is één van de geselecteerde renners van Sport en Steun Leopoldsburg.

"Voor mezelf hoop ik op een zo goed mogelijk resultaat. Het niveau zal hoog zijn en ik denk dat het een nerveuze koers wordt." : aldus Dries. " Als kanshebbers denk ik aan de winnaar van vorig jaar, Arne Marit en aan de winnaar van Zepperen, Maikel Zijlaard."

Nokere Koerse 2017 Vito Braet: "Ik hoop mee te strijden voor de zege"

Door Kurt Vermeerbergen op 9 Mar 2017 - 20:10

Zaterdag staat er voor de junioren Nokere Koerse op het programma.  Vito Braet is één van de geselecteerde renners van het Forte Young Cycling Team.

"Voor zaterdag in Nokere hoop ik om mee te strijden voor de overwinning. Ik voel mij goed en de conditie is ook zeker niet slecht.": aldus Vito. " De kanshebber voor zaterdag is Arne Marit, die vorig jaar won. Hij zal er alles aan doen om dit jaar terug te winnen. Voor de rest zal het uitkijken zijn naar de buitenlandse ploegen, deze rijden altijd wel sterk."

Arne Marit over Danilith Nokere Koerse 2017

Door Aaron Stockx op 8 Mar 2017 - 19:43

Dag Arne, vorig jaar won jij de koers in Nokere. Heb jij dit jaar anders naar de koers toegewerkt, meer specifieker?  Neen eigenlijk niet, mijn voorbereidingen lopen nog tot eind maart. Dus echt hiernaartoe pieken hebben we niet gedaan. Dit wil natuurlijk niet zeggen dat ik mijn nummer van vorig jaar niet wil overdoen, maar ik denk dat het met de huidige conditie wel moet lukken.

Pagina's

Abonneren op Interview