Wedstrijden

Eerste seizoenszege voor Stijn Goolaerts in Sint-Pieters-Rode (foto's en video)

Door Glenn Hofkens op 23 Apr 2018 - 15:00

Met 123 renners stonden ze gisterenmiddag aan de start in Sint-Pieters-Rode voor 12 zware ronden van 8 km. Het was wachten tot iets voor halfkoers tot er een ruime kopgroep tot stand kwam van ruim 20 renners. Enkele renners zouden later nog komen aansluiten vooraan. Uit die groep reden nog 9 renners weg. Hubo-Aerts Action Bike CT had 3 renners in de kopgroep: Stijn Goolaerts, Jeff Peelaers en Thomas Van Opstal. VP Consulting-Zannata Cycling Team had met Felix De Groef en Ward Van Laer 2 renners in de kopgroep.

Robin Orins wint de eerste rit van de topcompetitie te Vezin

Door Kurt Vermeerbergen op 22 Apr 2018 - 19:16

Met 111 nieuwelingen werd er gestart in Vezin voor de eerste topcompetitiewedstrijd van 2018. Er reden slechts 46 nieuwelingen de wedstrijd uit. Robin Orins eindigde solo met een voorsprong van 16 seconden op een kopgroepje van 7 renners. De snelste van deze groep was Siebe Deweirdt. Wout Van Hamme werd 3e.

Alec Segaert: Van provinciaal kampioen tijdrijden naar Belgische kampioen duatlon

Door Kurt Vermeerbergen op 22 Apr 2018 - 17:42

Alec Segaert werd enkele weken geleden nog provinciaal kampioen tijdrijden. Vandaag kon hij zijn collectie truien nog uitbreiden met deze van Belgisch kampioen duatlon. Op 1 mei start Alec op het Belgisch kampioenschap tijdrijden.

Pagina's

Abonneren op Wedstrijden