Provinciaal Wielercentrum Antwerpen : Trap rondjes voor Kom op tegen kanker!

Door Kurt Vermeerbergen op 21 Aug 2012 - 22:06
Printvriendelijke versieVerstuur per e-mail

Het Autonoom Provinciebedrijf Sport (APB Sport) van de provincie Antwerpen organiseert een sportief fietsevenement voor het goede doel. Op zaterdag 22 september kun je tussen 14 en 20 uur rondjes rijden op de wielerpiste van het Provinciaal Wielercentrum Antwerpen. De opbrengst gaat naar ‘Kom Op Tegen Kanker’.

Van 14 tot 16 uur kun je voor het bedrag van 3 euro één of meerdere rondjes rijden op de piste en zo je steentje bijdragen. Van 16 tot 20 uur is het de beurt aan 30 teams. Een team bestaat uit maximaal 8 personen die in estafettevorm rijden. Om deel te nemen, zamel je 200 euro met je team in. Je krijgt hiervoor een plek op het middenplein van 3 op 3 meter. Kleed deze vrij aan zoals je wil en maak je herkenbaar voor de anderen!

Elk team krijgt twee fietsen ter beschikking uitgerust met een chip. Zo meten we nauwkeurig de rondetijden en het aantal afgelegde rondjes. Het beste team, de snelste ronde en de leukste stand ontvangen een prijs.

Er is randanimatie en allerlei drank- en snackgelegenheden voorzien. Neem je familie, kinderen, kennissen, collega’s,… mee om te komen supporteren en er samen een sportieve namiddag van te maken.

Zin om deel te nemen? Surf naar www.apbsport.be om je in te schrijven

Praktische info

wanneer: Zaterdag 22 september / 14 uur

waar:
Provinciaal Wielercentrum Antwerpen
Moerelei 117
2610 Wilrijk