Nieuws

Sunweb - Napoleon Games en Lares - Doltcini tellen elk 12 renners in 2015

Door Kurt Vermeerbergen op 18 Dec 2014 - 16:09

Terwijl de top van de veldritpiramide week na week volop meedoet voor de vetste prijzen, wordt ook aan de onderlaag gewerkt. Manager Jurgen Mettepenningen heeft zowel Sunweb - Napoleon Games als Lares - Doltcini helemaal af voor 2015. De ploeg kondigt bij Sunweb - Napoleon Games eerder al de komst van eerstejaarsbeloften Thomas Joseph, Elias Van Hecke, Angelo Van den Bossche en eliterenner zonder contract Angelo De Clercq aan, een kwartet dat vanaf Nieuwjaarsdag in de kleuren van het profteam rijdt.

Opvallende wieleroutfit in 2015 voor Continentaal team Colba - Superano Ham

Door Kurt Vermeerbergen op 17 Dec 2014 - 13:45

Vanaf 1 januari zullen de 2 veldrijders van het Colba - Superano Ham  Cycling Team, huidig BK Kenneth Vancompernolle en Vinnie Braet te zien zijn in de nieuwe kledij van hun team. Beide renners zullen starten in de GP Sven Nys te Baal op Nieuwjaarsdag.

Voor de baanrenners is het nog eventjes wachten tot de start van de Belgische klassiekers.

Axel Merckx kondigt nieuw beloftenteam aan: Axeon Cycling Team

Door Robin Rosseeuw op 17 Dec 2014 - 12:30

Axel Merckx is verheugd om de herlancering van het U23-team, Axeon Cycling Team genaamd, te mogen aankondigen. De sterkste prestaties van het team in 2014 waren o.a. Ruben Zepuntkes etappewinst en podiumplaats in het algemeen klassement van de Ronde van Alberta, alsook Greg Daniels tweede plaats in de vierde etappe van de Ronde van Californië. Het Axeon Cycling Team zal ondersteund worden door o.a. Atlantech, Neon Adventures, Bissell, Cipollini, Sram en American Proficiency Institute.

Bike Experience Cycling team, de nieuwe ploeg van Niels Koyen

Door Kurt Vermeerbergen op 16 Dec 2014 - 17:18

Veldrijder Niels Koyen start het nieuwe jaar met een nieuwe uitdaging in zijn carrière. Vanaf 1 januari zal Niels rijden voor Bike Experience Cycling team , de ploeg welke hijzelf oprichtte. Momenteel is Niels de enige renner van de ploeg maar samen met hem kijken we even naar de toekomst.

Klaas Vantornout geeft forfait voor Sint-Niklaas

Door Kurt Vermeerbergen op 15 Dec 2014 - 17:35

Klaas Vantornout beleefde geen topweekend. Integendeel, de West-Vlaming van Sunweb - Napoleon Games voelde zich zowel zaterdag in de Scheldecross in Antwerpen als gisteren tijdens de avondwedstrijd in Mol niet al te best, wat ook bleek uit zijn povere resultaten. Een gevoel dat zich vandaag maandag verderzette. “Waarschijnlijk is er sprake van een infectie”, vertelt teammanager Jurgen Mettepenningen. “Daarom zal Klaas nu een bloedonderzoek ondergaan en moet hij forfait geven voor de Cyclocross van het Waasland in Sint-Niklaas van komende woensdag.

Pagina's

Abonneren op Nieuws