Nieuws

Ploegvoorstelling 2017: Van den Hauwe CT - Gentse VS (foto's)

Door Kurt Vermeerbergen op 22 Jan 2017 - 18:26

Gisterenavond werden de troepen voorgesteld van het  Van den Hauwe CT - Gentse VS 2017 in Melle. De truien ondergingen een kleine wijziging maar bleven grotendeels ongewijzigd. De ploeg blijft zijn renners ondersteunen in het nieuwe seizoen zonder hen enige druk op te leggen.

Foto's: https://www.flickr.com/photos/cyclingsite/albums/72157675829542473

Rémy Mertz telt af naar profdebuut in Challenge Mallorca

Door Kurt Vermeerbergen op 20 Jan 2017 - 16:35

Rémy Mertz rijdt binnen enkele dagen zijn eerste wedstrijd als prof. De 21-jarige Belg werkte vorige week de tweede teamstage in Mallorca af. Morgen reist hij terug voor de Challenge Mallorca (26 – 29 januari), dat wordt zijn vuurdoop.

Win mooie prijzen met Lotto Soudal op Velofollies

Door Kurt Vermeerbergen op 19 Jan 2017 - 09:49

Van vrijdag 20 januari tot zondag 22 januari zijn fiets- en wielerliefhebbers weer welkom in Kortrijk Xpo voor Velofollies. Lotto Soudal en haar partners zullen ook vertegenwoordigd zijn op deze fietsbeurs. U kan op Velofollies een bezoek brengen aan de standen van diverse sponsors van het team, deelnemen aan de Lotto Soudal-wedstrijd en u aansluiten bij het Captains of Cycling-project. Op zaterdag komt Jürgen Roelandts langs!

Selectie Belgian Cycling Team U 23 + elite Wereldkampioenschappen Cyclocross in Bieles

Door Kurt Vermeerbergen op 17 Jan 2017 - 14:33

Het Dagelijks Bestuur van de KBWB bevestigde de door bondscoach Rudy De Bie geselecteerde renners om deel te nemen aan de Wereldkampioenschappen Cyclocross, die zullen plaatsvinden van zaterdag 28 januari tot zondag 29 januari 2017 in Bieles (Luxemburg):

Heren U23: Thijs AERTS – Nicolas CLEPPE – Jonas DEGROOTE – Kobe GOOSSENS – Quinten HERMANS – Eli ISERBYT – Yannick PEETERS
Reserves te kiezen uit (in alfabetische volgorde):  Stijn CALUWE – Thomas JOSEPH

Selectie Belgian Cycling Team U 23 Wereldbeker Cyclocross Hoogerheide

Door Kurt Vermeerbergen op 16 Jan 2017 - 18:32

De Sporttechnische Commissie bevestigde de door bondscoach Rudy De Bie geselecteerde renners om deel te nemen aan de negende en laatste manche van de Wereldbeker Cyclocross, die zal plaatsvinden op zondag 22 januari 2017 in Hoogerheide (Nederland):
 
Heren U23:
Thijs AERTS – Nicolas CLEPPE – Jonas DEGROOTE – Kobe GOOSSENS – Quinten HERMANS – Eli ISERBYT – Yannick PEETERS

Voor meer wedstrijdinfo: http://gpadrievanderpoel.nl.

Einde seizoen voor Toon Aerts: breuk in het sleutelbeen en een complexe breuk in de kop van het schouderblad

Door Kurt Vermeerbergen op 16 Jan 2017 - 10:14

Deze nacht werd Toon Aerts onderzocht door dokter Toon Claes uit Herentals en hij stelde vast dat Toon een breuk heeft in het sleutelbeen en een complexe breuk in de kop van het schouderblad. Voor de breuk in het sleutelbeen is geen operatie nodig, in het andere geval is de breuk te complex om te opereren. Enkel rust zorgt voor genezing.

Pagina's

Abonneren op Nieuws