Nieuws

Siebe Wuyts kiest voor Van Moer Logistics Cycling Team

Door Kurt Vermeerbergen op 29 Sep 2016 - 17:21

Siebe Wuyts zal zijn laatste jaars als junior afwerken bij Van Moer Logistics Cycling Team.

"Ik heb voor Van Moer Logistics Cycling Team gekozen omdat dit een mooie kans is om te verbeteren. Ze rijden een mooi programma en de begeleiding staat me ook zeer hard aan. Ik wil sport en steun ook nog bedanken voor de kansen die ik dit jaar gekregen heb.": vertelt Siebe.

Je transfer melden kan via [email protected]

Young Cycling Talent werft extra nieuwelingen en junioren aan

Door Kurt Vermeerbergen op 27 Sep 2016 - 19:34

Young Cycling talent heeft na 1 jaar werking zijn balans opgemaakt. En die is – zonder perfect te zijn - ronduit positief. Zowel qua aantal renners ( de club telt op vandaag 99 competitierenners ) als qua diversiteit in disciplines en wedstrijdprogramma ‘s.

Jens Vertongen kiest voor Van Moer Logistics cycling team

Door Kurt Vermeerbergen op 27 Sep 2016 - 18:16

Het voorbije seizoen kreeg Jens de kans om met de nationale selectie aan enkele junior series Mtb deel te nemen en zo eens te proeven van het internationale mountainbiken. Door enkele omstandigheden reed Jens dit jaar geen volledig mtb seizoen en opteerde voor wat meer wegwedstrijden. Door de mooie resultaten die Jens de voorbije maanden bijeen reed tijdens zijn wegwedstrijden kwam er de kans om de overstap te maken naar de weg als 2de jaar junior. Jens krijgt bij het Van Moer Logistics cycling team,, de kans om zijn talent als wegrenner grondig te ontdekken.

Axel De Kinder start als nieuweling bij Lensworld CT

Door Kurt Vermeerbergen op 26 Sep 2016 - 20:54

Axel De Kinder maakt volgend jaar de overstap naar de nieuwelingen. Axel zal in deze categorie starten bij Lensworld CT.

"Ik ga naar Lensworld omdat ik veel groeimarge in hun nieuwelingen project zie ondanks ze nog maar net met hun project begonnen zijn. Ik heb veel vertrouwen in hun begeleiding voor de trainingen en op de koersen zelf.": aldus Axel.

Zelf je transfer melden kan via [email protected]

Pagina's

Abonneren op Nieuws