Nieuws

Voorbeschouwing E3 Harelbeke en Gent-Wevelgem met Jürgen Roelandts en André Greipel

Door Kurt Vermeerbergen op 26 Mar 2015 - 16:01

Deze week staan er twee Belgische WorldTour-wedstrijden op de wielerkalender: de E3 Harelbeke op vrijdag en Gent-Wevelgem op zondag. Jürgen Roelandts, vorige zondag elfde in Milaan-Sanremo, rijdt morgen voor de vijfde keer de E3 Harelbeke. De Vlaams-Brabander hoopt op een harde koers. Duits kampioen André Greipel vertelt over zijn verwachtingen voor Gent-Wevelgem, waar hij vorig jaar in de finale jammer genoeg ten val kwam en zijn kansen niet kon verdedigen.

Configureer je persoonlijke retro wielershirt op retrorouleur.com

Door Kurt Vermeerbergen op 25 Mar 2015 - 15:01

Retrorouleur koppelt de sfeer en tradities van de gouden eeuw van het wielrennen met de hedendaagse maatstaven en creëert hierbij een collectie eigentijdse en tegelijkertijd bijzonder authentieke wielershirts.

Retrorouleur shirts kunnen volledig naar eigen wens samengesteld worden via een handige online configurator, met eigen kleuren en teksten, waarna ze op traditionele machines en volgens traditionele methoden handmatig worden gemaakt.

Vooruitblik Dwars door Vlaanderen met Jens Debusschere

Door Kurt Vermeerbergen op 24 Mar 2015 - 15:08

Naast de Ronde van Catalonië staan er deze week drie Belgische eendagswedstrijden op de agenda voor Lotto Soudal, te beginnen met Dwars door Vlaanderen morgen. De 70ste editie van deze Europe Tour-wedstrijd is net iets meer dan 200 kilometer lang. Het startsein wordt gegeven in Roeselare, de aankomst ligt in Waregem.

Bjorn Leukemans start niet in Dwars door Vlaanderen

Door Kurt Vermeerbergen op 24 Mar 2015 - 15:05

Bjorn Leukemans zal morgen niet kunnen starten in Dwars door Vlaanderen. Na een trainingsstage in Calpe werd hij ziek. Tom Devriendt zal hem vervangen. De E3-prijs van aanstaande vrijdag en Gent-Wevelgem van aanstaande zondag staan voorlopig gewoon op het programma van Leukemans.

Junior Rikke van Meensel organiseert 4e Grote Prijs Tessenderlo

Door Kurt Vermeerbergen op 20 Mar 2015 - 18:54

Op zondag 22 maart worden alle junioren verwacht op de Russelberg in Tessenderlo. Zoals elk jaar ligt de organisatie van deze wedstrijd in handen van de leerlingen van Campus Russelberg optie wielrennen. Dit jaar is het Rikke van Meensel, die deze opdracht in zijn eentje moet klaren. Wil je een collega renner dus helpen slagen in zijn GIP, ben je van harte welkom.

Pagina's

Abonneren op Nieuws