Nieuws

Primeur Eurosport: Tour-etappes van start tot en met finish live

Door Kurt Vermeerbergen op 22 Jun 2017 - 20:21

Voor het eerst zijn dit jaar de Tour de France-etappes van de start tot en met de finish live te volgen bij Eurosport. Wielerliefhebbers hoeven deze zomer dus niks te missen van ’s werelds grootste wielerwedstrijd. Voorheen waren van dertien etappes geen rechtstreekse beelden beschikbaar van het eerste gedeelte van de rit. Nu dat wel het geval is, wil Eurosport - Home of Cycling - de Nederlandse Tour-fans uiteraard geen minuut onthouden van de strijd om het geel.
 

Koen Dutoit versterkt Meubelen Gaverzicht - Glascentra CT als ploegleider

Door Kurt Vermeerbergen op 22 Jun 2017 - 18:22

Meubelen Gaverzicht - Glascentra CT is volop bezig met zijn kern van begeleiders/ploegleiders in alle categorieën te versterken. Vandaag kondigt het team aan dat Koen Dutoit vanaf 2018 deel zal uitmaken van hun omkadering.

Koen Feys vanaf 2018 bij Meubelen Gaverzicht - Glascentra CT

Door Kurt Vermeerbergen op 21 Jun 2017 - 19:52

Je kon eerder vandaag al lezen op onze site dat SPIE-Douterloigne CT stopt met zijn nieuwelingenwerking. Ploegleider Koen Feys van de nieuwelingen zal volgend jaar de overstap maken naar Meubelen Gaverzicht - Glascentra CT. Zijn nieuwe ploeg stuurde volgend persbericht de wereld in:

SPIE-Douterloigne CT gaat verder als juniorenploeg tot seizoen 2018

Door Kurt Vermeerbergen op 21 Jun 2017 - 17:04

SPIE-Douterloigne CT zal volgend jaar snoeien in zijn rennersbestand. Miniemen, aspiranten en nieuwelingen welke momenteel bij de club aangesloten zijn, kunnen dit nog blijven maar mogen ook andere oorden opzoeken.  Nieuwe renners in deze categorieën zullen niet meer aangetrokken worden. Wat het junioresproject betreft wordt 2018 wellicht het laatste jaar waarbij actief met juniores gewerkt wordt.

Tour 2017: Rechtstreekse verslagen en veel Tour-beleving op de VRT

Door Kurt Vermeerbergen op 19 Jun 2017 - 13:21

Op zaterdag 1 juli gaat in het Duitse Düsseldorf de 104de Ronde van Frankrijk van start.  Drie weken later, op zondag 23 juli, weten we of Chris Froome zichzelf opvolgt en z’n vierde eindzege kan pakken.

De VRT brengt naar goede gewoonte op radio en televisie en online verslag uit van de Ronde, met rechtstreekse uitzendingen op Eén (en deels op Canvas), Radio 1 en Sporza.be.

Ward Vanhoof tekent bij Lotto Soudal U23

Door Kurt Vermeerbergen op 18 Jun 2017 - 18:34

Ward Vanhoof mocht vandaag ook bekend maken dat hij getekend heeft bij Lotto Soudal U23 als eerstejaars belofte.

'Ik voel me zeer goed bij mijn beslissing. Overstappen naar zo'n professionele ploeg is super. Ik kreeg al snel het vertrouwen van Kurt Vandewouwer en dat is altijd leuk. Nu eerst nog een mooie zomer tegemoet in de kleuren van Acrog Balen BC."

Pagina's

Abonneren op Nieuws