Nieuws

Dennis Coenen (23) van Leopard Development Team naar Vastgoedservice-Golden Palace

Door Kurt Vermeerbergen op 20 Nov 2014 - 18:11

Het dozijn is vol. Met Dennis Coenen heeft VGSGP een twaalfde wegrenner voor 2015 onder contract. De 23-jarige Halenaar komt over van het Leopard Development Team.

Selectie Wereldbeker Koksijde 2014

Door Kurt Vermeerbergen op 17 Nov 2014 - 17:53

De Sporttechnische Commissie bevestigde de door bondscoach Rudy De Bie geselecteerde renners om deel te nemen aan de tweede manche van de Wereldbeker Cyclocross, die zal plaatsvinden op zaterdag 22 november 2014 in Koksijde:

Dames: Sanne CANT – Githa MICHIELS – Loes SELS – Katrien THIJS – Ellen VAN LOY – Laura VERDONSCHOT – Karen VERHESTRAETEN – Jolien VERSCHUEREN

Jurgen Mettepenningen geniet van het succes van Sunweb - Napoleon Games: “We maken onze ambities waar”

Door Kurt Vermeerbergen op 17 Nov 2014 - 16:56

Zeven klassementscrossen, zeven verschillende winnaars. Het veldritseizoen beleefde nooit eerder zo’n boeiende en wispelturige start als in 2014. Toch blijft één constante terugkeren in het steeds veranderende verhaal: Sunweb - Napoleon Games. We laten even de cijfers én teammanager Jurgen Mettepenningen spreken…

Tom de Kort hangt crossfiets aan de haak in Lichtaart (foto's)

Door Kurt Vermeerbergen op 15 Nov 2014 - 20:20

Vandaag vond aan de Floreal in Lichtaart een nieuwe manche plaats van De Moedige Veldrijder. Bij de junioren won Briek Hermans voor de tweede keer op rij zijn thuiscross. Briek droeg zijn overwinning op aan zijn trainer Tom de Kort, welke vandaag zijn allerlaatste wedstrijd reed. Tom is de trainer van onder andere Yves Coolen, Ward Van Laer, Thomas Verheyen, Valerie Boon en Briek Hermans.

De Lotto Soudal U23-ploeg voor 2015 is compleet

Door Kurt Vermeerbergen op 15 Nov 2014 - 17:22

De samenstelling van het Lotto Soudal U23-team voor 2015 is compleet. De ploeg zal bestaan uit 25 renners, waaronder twaalf nieuwe namen.

Zes jongens naar de profs
Zes jongens van de kern 2014 kregen een profcontract aangeboden: Tiesj Benoot, Amaury Capiot, Dan McLay, Xandro Meurisse, Jef Van Meirhaeghe en Louis Vervaeke. Die laatste zette halverwege dit jaar al de overstap naar het eliteteam van Lotto Belisol. Vanaf 1 januari 2015 wordt Tiesj Benoot, die in de tweede helft van dit seizoen al stagiair was, officieel zijn ploegmaat bij de profs.

Jolien Verschueren vanaf 1 januari bij Young Telenet-Fidea CT

Door Kurt Vermeerbergen op 14 Nov 2014 - 18:52

Jolien Verschueren versterkt op 1 januari e.k. het ladiesteam van Young Telenet-Fidea CT. Jolien die de voorbije weken tweede werd o.a. in de Koppenbergcross en in Ruddervoorde is de revelatie van het huidige veldritseizoen bij de vrouwen. Zij vervoegt de ploeg voor drie jaar. Jolien is als veldrijdster vooral gekend omwille van haar karakter, haar kracht en inzet. Ze is 24 jaar en werkt als sportjuf aan een kleuterschool.

Pagina's

Abonneren op Nieuws