Nieuws

Wielerclub Steeds Vooraan Kontich en Baguet-MIBA-Indulek-Derito CT. slaan handen in elkaar

Door Kurt Vermeerbergen op 27 Oct 2016 - 10:08

Wielerclub Steeds Vooraan Kontich gaat vanaf 2017 samenwerken met Baguet-MIBA-Indulek-Derito CT.

"Omdat wij veel jeugd hebben en een goede werking, gaan we onze nieuwelingen en junioren voorbereiden op een overstap naar een hoger niveau. En net daar zal  Baguet-MIBA-Indulek-Derito CT ons tegemoet komen en ze de kans geven om zich eventueel bij hun verder te ontplooien. Nu hebben met onze jeugdwerking een doel om voor te werken en hoeven onze renners geen andere oorden op te zoeken om een hoger niveau te vinden.": aldus de ploegleider van Wielerclub Steeds Vooraan Kontich.

Sammie Moreels - Paul Van Hyfte ploegleidersduo bij C4C-CT.

Door Kurt Vermeerbergen op 27 Oct 2016 - 10:05

"Met veel enthousiasme kunnen we melden dat naast Paul Van Hyfte ook Sammie Moreels onze renners zal bijstaan. Moreels was dit jaar ploegleider bij Verandas Willems en zal volgende jaar samen met Paul Van Hyfte de rol als ploegleider op de weg opnemen binnen onze structuur. Sammie was prof van 89-96, pakte 5 mooie overwinningen en reed voor Lotto, Wordperfect en sloot diens carriëre af bij Palmans. Ons team zet graag in op een kwalitatieve begeleiding voor onze renners.

Nino Honigh vanaf 2017 weer op de fiets

Door Kurt Vermeerbergen op 27 Oct 2016 - 08:58

De Nederlander Nino Honigh zal vanaf 2017 weer terug te vinden zijn in het wielerpeloton. Nadat hij twee jaar geleden werd getroffen door een knie blessure is de sympathieke Nederlander weer helemaal strijdvaardig. Bij Nino werd twee jaar geleden een afgescheurde kruisband en versplinterde buitenmeniscus vastgesteld.

Thibaut Ponsaerts is de Flandrien 2016 bij de nieuwelingen

Door Kurt Vermeerbergen op 26 Oct 2016 - 22:52

De trofee Flandrien van de nieuwelingen  ging deze avond naar Thibaut Ponsaerts, wat met zijn aantal overwinningen en zijn Belgische titel te verwachten was. Toch blijft de sympathieke Brabander er nuchter over.

"Ik ben heel blij dat ik deze trofee heb gekregen. Voor het seizoen wat ik heb gepresteerd had, maakte ik veel kans op de titel van Flandrien van het jaar,  maar het was afwachten. Het is was niet echt onverwacht om de titel  te behalen maar de prijzen worden pas op het laatste uitgedeeld.

Pagina's

Abonneren op Nieuws