Nieuws

Team Katusha Alpecin stelt haar troepen voor

Door Steven Moons op 6 Dec 2016 - 18:51

In het Spaanse Calpe stelde Katusha Aplecin haar team voor het nakende wielerseizoen voor. Een drukbezette ploegvoorstelling die nauwgezet in de gaten werd gehouden door de verzamelde pers, de ploeg van algemeen manager Viacheslav Ekimov onderging namelijk een metamorfose.

Wielertalent Piotr Havik gaat fietsen voor BEAT Cycling Club

Door Kurt Vermeerbergen op 6 Dec 2016 - 08:30

De BEAT Cycling Club heeft met wielertalent Piotr Havik (22) een fietsende ambassadeur in huis gehaald. Tijdens de #RoadToBEAT begeleidt BEAT Piotr een jaar lang, zodat BEAT inzicht kan krijgen in talentontwikkeling en Piotr zich op een professionele en duurzame manier kan ontwikkelen naar zijn topniveau. Hiermee plaveien wij de weg naar duurzame ontwikkeling van toptalent binnen BEAT Cycling Club.

Espira Cycling Team is klaar voor 2017 en stelt zijn renners voor

Door Kurt Vermeerbergen op 5 Dec 2016 - 17:28

Een maand geleden ontstond de idee om een nieuwe wielerploeg te starten. Bijna dag op dag een maand later is het ESPIRA CYCLING TEAM een feit. De ploeg zal zowel actief zijn op de weg bij de beloften en elite zonder contract als bij de nevenbonden, in het veld en in het MTB-circuit. De ploeg heeft de ambitie zo uitgebreid mogelijk te gaan. Mogelijk liggen in de toekomst ook triatlon en andere sporttakken binnen bereik. De nadruk ligt vooral op sporten in competitie zonder druk, in combinatie met studies of werk.

Pagina's

Abonneren op Nieuws